Op 19-jarige leeftijd kiest hij ervoor om een ​​man te worden door de relaties met vrienden en familieleden te verbreken: nu voelt hij zich volledig herboren - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 19-jarige leeftijd kiest hij ervoor…
De kleuterschool verwijt de moeder van een klein meisje: “U moet haar kleden als een meisje, we dachten dat het een jongen was Ze werd oma op haar 34e, maar ze voelt zich niet oud: “Oma zijn is een zegen!

Op 19-jarige leeftijd kiest hij ervoor om een ​​man te worden door de relaties met vrienden en familieleden te verbreken: nu voelt hij zich volledig herboren

08 Mei 2021 • Door Janine
724
Advertisement

"Je bent niet wat anderen geloven, je bent wat je bent". Een zin en een parel van wijsheid die op elke muur van elke stad moet worden gekerfd, om ons eraan te herinneren dat we niet op de wereld zijn gekomen om andere mensen te plezieren, maar om onszelf te zijn en ons goed te voelen met hoe we zijn, zonder compromissen. Ook al brengen deze compromissen soms enorme opofferingen met zich mee, soms pijnlijk en onvoorstelbaar. Iets dat Jaimie Wilson, een man met een ongelooflijk verhaal achter de rug, letterlijk uit de eerste hand heeft meegemaakt.

Jaimie Wilson had tot zijn negentiende zijn puberteit altijd geleefd met opeengeklemde tanden en met een pijnlijke waarheid die hij niet tegen familie en vrienden kon uitdrukken: hij was een meisje dat van andere meisjes hield, hij kleedde zich graag in mannenkleding en voelde zich gevangen in zijn vrouwelijke lichaam; het enige wat het meisje in het leven wilde, was een man worden. Om deze reden besloot hij in 2015 een pad vol opofferingen in te slaan dat hem veel pijn maar ook veel voldoening zou hebben bezorgd.

Opgegroeid in een zeer religieus gezin, wist Jaimie dat hij het niet gemakkelijk zou hebben als hij zijn geliefden en goede vrienden zou vertellen dat hij van geslacht wilde veranderen en dus een man zou worden; en in feite accepteerde zijn familie deze keuze niet, terwijl vrienden hem vertelden dat hij, zelfs tijdens de hormonale therapie om man te worden, nog steeds "te vrouwelijk" was.

Toen hij nog een tiener was, lachte zijn moeder vaak om zijn aantrekkingskracht op vrouwen en begreep ze niet waarom hij zich in mannelijke kleding wilde kleden. Veel van zijnr familieleden en vrienden probeerden Jaimie te ontmoedigen, maar uiteindelijk nam hij de moeilijkste beslissing; om therapie en operaties te ondergaan, zelfs als dit zou hebben betekend dat hij voorgoed verwijderd zou zijn van familie en vrienden die hem niet steunden.

Advertisement

Vanaf 2015 en de daaropvolgende twee jaar onderging Jaimie specifieke hormoontherapie met testosteron, verschillende operaties en veel uren lichaamsbeweging in de sportschool om zijn spieren te verstevigen en zich aan te passen aan zijn nieuwe lichaam en organisme. Eindelijk, op 21-jarige leeftijd, is Jaimie de man geworden die hij altijd al wilde zijn!

Een wilsoverwinning die hem nieuwe vriendschappen en een nieuw levenspad van grote voldoening heeft gegeven: nu treedt Jaimie Wilson op als een zeer succesvolle en getalenteerde countryzanger in heel Amerika en is er veel vraag naar internationaal gerenommeerde bands: eindelijk lacht het leven Jaimie Wilson toe!

Per slot van rekening, zoals de man bleef zeggen: "Je bent niet wat anderen geloven, je bent wat je bent. Punt uit.”

En wie kan er beter dan hij getuige zijn van de grote waarheid achter deze krachtige en verhelderende zin?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt