Ze zet een tweeling op de wereld die diametraal tegenovergesteld is: de een heeft een lichte huid, de andere een donkere - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze zet een tweeling op de wereld die…
Twee ouderen kunnen het huis niet meer schoonmaken: een jonge vrouw komt om het appartement te laten glanzen na uren en uren schoonmaken Een oudere man is wanhopig omdat zijn 7 kinderen onmiddellijk de hele erfenis opeisen en hem met niets willen achterlaten

Ze zet een tweeling op de wereld die diametraal tegenovergesteld is: de een heeft een lichte huid, de andere een donkere

10 Mei 2021 • Door Janine
1.292
Advertisement

De zwangerschap is ongetwijfeld een magisch en delicaat moment in het leven van een vrouw, maar het kan ook erg traumatisch en vermoeiend zijn. We beschouwen het idee van bevallen altijd als iets natuurlijks, "wat iedereen heeft gedaan, ook onze grootmoeders", waarbij we onderschatten dat er in werkelijkheid complicaties kunnen optreden. Immers, ook zonder specifieke problemen is het 9 maanden dragen van een baby in je baarmoeder zeker niet eenvoudig. Voor Sarah Jones betekende de zwangerschap een nogal traumatische periode, maar ze zou het zo opnieuw doen, gezien haar prachtige kinderen. Sarah is al moeder van twee meisjes en heeft een heel bijzonder tweeling gekregen: de een heeft een lichte, de ander een donkere huid! Een tweeling, maar diametraal het tegenovergestelde: een zeldzaam genetisch geval dat bij mensen als Sarah Jones niet eens zo ongebruikelijk is.

De jonge moeder maakte zich grote zorgen toen ze erachter kwam dat ze weer zwanger was, aangezien ze in de afgelopen 6 maanden al twee keer een miskraam had gehad. Ze wilde niet opnieuw in een pijnlijke situatie terechtkomen, maar uiteindelijk was de wens om de zwangerschap uit te dragen sterker. Een zwangerschap die in feite pijnlijk was, ook gezien de omstandigheden, maar die uiteindelijk een heel gelukkige moeder van haar maakte: de tweeling, Malachi en Malaysia, werd geboren na slechts 28 weken, maar ze hebben het gered!

"Toen ik erachter kwam dat ik een tweeling verwachtte, was ik compleet geschokt, maar heel gelukkig. Maar mijn zwangerschap was gecompliceerd, mijn baarmoederhals werd korter en de artsen begonnen zich ook zorgen te maken, maar nu zijn ze de grootste voldoening van mijn leven", zei ze jonge moeder. De kleine tweeling werd te vroeg geboren, met slechts 28 weken, maar ze waren sterk en overwonnen uiteindelijk alle tegenspoed. Sarah kon alleen maar huilen toen ze de verpleegsters heen en weer zag rennen, druk bezig met hen.

Advertisement
foto: Instagram / chi_aysia_jones

De bijzonderheid van deze tweeling springt meteen in het oog: het meisje heeft een lichte huid, terwijl de jongen een donkere huid heeft. Aanvankelijk merkte je het niet, maar al na de eerste levensmaand was het duidelijk en hoe meer ze groeiden, hoe meer de verschillen werden geaccentueerd. Als ze over straat loopt, wordt Sarah herhaaldelijk aangehouden door nieuwsgierige mensen die haar vragen of ze allebei haar kinderen zijn, of ze geadopteerd zijn of dat ze een verschillende vader hebben.

Het kan haar helemaal niets schelen wat mensen denken, want haar kinderen zijn haar grootste vreugde en ondanks de vele moeilijkheden zou ze alles zo weer overdoen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt