Bruidspaar bekritiseerd omdat ze een buffet aanboden, afhankelijk van het huwelijkscadeau: “Besteed je meer, eet je beter” - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruidspaar bekritiseerd omdat ze een…
Een schoonmaakster zegt waar het op staat tegen haar wrede baas voordat ze met pensioen gaat: “Je bent niet beter dan ik.” Twee ouderen kunnen het huis niet meer schoonmaken: een jonge vrouw komt om het appartement te laten glanzen na uren en uren schoonmaken

Bruidspaar bekritiseerd omdat ze een buffet aanboden, afhankelijk van het huwelijkscadeau: “Besteed je meer, eet je beter”

10 Mei 2021 • Door Janine
3.011
Advertisement

Wanneer een stel besluit te trouwen, is het duidelijk dat ze naast de ceremonie ook moeten nadenken over de receptie: waar, wanneer en vooral wat te bieden aan de gasten die komen, misschien zelfs van ver, gewoon om de liefde van een vriend, vriendin of een familielid te vieren. Normaal gesproken zijn er degenen die kiezen voor een diner of lunch met een vooraf opgesteld menu en er zijn er die besluiten om een ​​heerlijk buffet te serveren. Afhankelijk van het aantal gasten bepaal je natuurlijk de hoeveelheid en alle mogelijke variaties. Het is in deze gevallen normaal om enkele fouten te maken, vooral omdat je je gasten alleen het beste wilt bieden voor de dag van je bruiloft, maar de beslissing van een anoniem stel zorgde vanaf het begin voor veel discussie: op de uitnodiging voor de bruiloft stond gespecificeerd dat de gasten verschillende buffetten zouden hebben, afhankelijk van hoeveel ze aan het huwelijksgeschenk zouden hebben uitgegeven. Absurd, toch?

via: DailyMail

Blijkbaar is het niet "alleen de gedachte die telt": voor dit echtpaar is het bedrag dat aan hun huwelijkscadeau wordt besteed relevant en wat er precies op het bord op de dag van de receptie wordt ontvangen, hangt hiervan af. In de uitnodiging was alles duidelijk gespecificeerd - een keuze die niet alleen onder de gasten voor discussies zorgde, maar ook duizenden gebruikers die, na het nieuws te hebben gehoord, verontwaardigd waren over de behandeling die voor hun gasten was gereserveerd. Kortom, als je meer uitgeeft, eet je beter: is het mogelijk om zo'n onderscheid te maken tijdens een bruiloft?

Voor minder dan $250 konden gasten kip of zwaardvis eten; met een uitgave tussen $250 en $500, werd men automatisch "zilveren gast" en kon je genieten van gekookte zalm of een stuk vlees. Ten slotte, de meer "genereuze” gasten die tot $1000 uitgaven voor het geschenk van de pasgetrouwden, kregen lekkere biefstuk of een hele kreeft. Om aan de lijst toe te voegen, zijn er ook degenen die, om kosten nog moeite te sparen, bovendien een fles champagne zouden hebben ontvangen (voor de bescheiden prijs van een cadeau ter waarde van $2500!)

Alsof dat nog niet genoeg was, was het supplement om een ​​vegetarisch of koosjer gerecht te kunnen eten werkelijk overdreven: alleen degenen die $1000 besteedden, hadden recht op toegang tot deze categorie gerechten! Stel je voor dat je $1000 betaalt voor wat gegratineerde groenten en wat andere vegetarische lekkernijen... een beetje overdreven, nietwaar? Veel van de gasten waren niet blij met de ontvangen behandeling en dat is ook niet verwonderlijk. Veel online gebruikers hebben ook geklaagd en het getrouwde stel hard bekritiseerd vanwege deze ongepaste keuze. Er zijn mensen die zeiden dat ze zo'n uitnodiging nooit zouden accepteren en er zijn mensen die commentaar gaven zoals "je kunt je biefstuk houden, $5 voor de kip is voldoende”.

Wat vind jij van dit ietwat “lompe” gebaar van het bruidspaar? Deel je de gedachte "wie meer betaalt, eet beter" of ben je voor een vast menu? Schrijf het ons in de comments!

Tags: WTFBruiloftenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt