Bruid doet alsof ze haar huwelijksgeloften voorleest: in plaats daarvan leest ze een uitwisseling van sms-berichten voor

Janine image
door Janine

10 Augustus 2023

Bruid doet alsof ze haar huwelijksgeloften voorleest: in plaats daarvan leest ze een uitwisseling van sms-berichten voor
Advertisement

Wanneer je zo'n belangrijke beslissing neemt als willen trouwen, betekent dit dat je absoluut zeker bent van de persoon die je aan je zijde hebt. Trouwen betekent je voor altijd verbinden aan je wederhelft en is het hoogtepunt van een perfect liefdesverhaal. Althans in theorie.

Dit jonge stel vierde een ongebruikelijke ceremonie en deed het zonder dat iemand het wist: alleen de toekomstige bruid wist wat er ging gebeuren en welke gevolgen dit zou hebben, maar ze hield zich niet in. Ze deed het echt.

via Ponichka

Advertisement
Niall Cook/Flickr - Not the actual photo

Niall Cook/Flickr - Not the actual photo

De naam van de vrouw in kwestie is Casey die niets liever wilde dan trouwen met haar Alex, de liefde van haar leven. Ze was erg enthousiast om de rest van haar dagen met hem door te brengen en ze kon zich niets mooiers voorstellen.

Haar plannen waren echter niet voorbestemd om te gaan zoals ze had gewild... het gebeurde allemaal de avond voor de grote dag: het verliefde paar vierde elk feest met hun beste vrienden. Casey en zijn groep verbleven in een luxe hotelkamer die ze hadden geboekt.

Alles leek perfect totdat haar telefoon luid door de kamer begon te trillen. Er was een bericht binnengekomen: "Ik zou niet met hem trouwen als ik jou was".

Advertisement
freepic.diller/Freepik - Not the actual photo

freepic.diller/Freepik - Not the actual photo

Nieuwsgierig wie het zou kunnen zijn, begon ze de sms'jes te lezen, want de telefoon bleef trillen om de komst van nieuwe berichten aan te kondigen. Binnen een paar seconden begon het hart van de vrouw sneller te kloppen, bericht na bericht: die woorden waren geen gelukwensen of een grap van een vriend.

Liefdevolle en flirterige uitwisselingen tussen Alex en een andere vrouw begonnen haar inbox te vullen met berichten van dat nummer, het waren er honderden en ze bleven maar komen. De vrienden die op die avond aanwezig waren, waren stomverbaasd: Alex had duidelijk een minnares: de twee wisselden intieme foto's uit en de mysterieuze vrouw drong er bij de man op aan niet met iemand zoals zij te trouwen.

Elk woord was een klap voor Casey die had begrepen dat ze 6 jaar lang was verraden. De trouwdag stond voor de deur en alles was al rijkelijk betaald. Dus tussen duizend gedachten die door haar hoofd dwarrelden, had ze besloten, ook met respect voor de gasten, om de bruiloft niet af te gelasten. Ze zou de volgende ochtend anders hebben gehandeld.

Dus had ze het hele gangpad van de kerk doorlopen, met een ijzige blik terwijl ze de jurk van haar dromen droeg. Maar haar dromen waren nachtmerries geworden en nu was het tijd om wakker te worden. Zodra ze voor haar toekomstige echtgenoot stond, haalde ze een lang vel papier tevoorschijn, maar het waren niet de huwelijksgeloften: in feite was ze elk bericht dat ze de avond ervoor tussen Alex en zijn minnares had ontvangen, hardop gaan voorlezen. Tussen het algemene geroezemoes en de verbijsterde gezichten van de gasten door verliet de man die heilige plaats in stilte en vol schaamte. Wat vind je van dit bijzondere verhaal?

Advertisement