Bruidegom onderbreekt de priester tijdens de bruiloft en projecteert een verontrustende film

Janine image
door Janine

07 Augustus 2023

Bruidegom onderbreekt de priester tijdens de bruiloft en projecteert een verontrustende film
Advertisement

Huwelijk, bruiloften, feesten zijn allemaal heel gelukkige momenten die we alleen delen met familieleden en beste vrienden: de dierbaarste mensen die deel uitmaken van ons leven. Het is de viering van een speciale band die twee mensen spiritueel wil verenigen door hun liefde voor hun hele bestaan ​​te wijden.

Helaas gaan sommige huwelijken niet zoals men zich had voorgesteld: mensen kunnen veranderen en sommige gevoelens vervagen totdat ze verdwijnen. Kortom, niet iedereen is voorbestemd om voor altijd samen te zijn, maar wat er gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen, is volkomen paradoxaal!

via Facebook

Advertisement
Schengen Story News/Facebook/Screenshot

Schengen Story News/Facebook/Screenshot

Een jong stel stond op het punt te trouwen, alles was er meer dan klaar voor: in de video van de bruiloft, vermoedelijk gefilmd door een van de gasten, zijn we getuige van het langverwachte moment waarop de priester beide partijen om bevestiging vraagt ​​om zich te willen verenigen in de huwelijksband.

Om dit te doen, zoals gebruikelijk is bij veel ceremonies, had de pastoor gevraagd of iemand een reden wist waarom de twee jonge mensen niet hadden mogen trouwen. Een klassieke rituele vraag die meestal gevolgd wordt door een doodse stilte.

Ook dit keer was er geen uitzondering: geen van de gasten had ingegrepen of nam het woord. Geen van de gasten inderdaad.

Advertisement
Schengen Story News/Facebook/Screenshot

Schengen Story News/Facebook/Screenshot

Het is namelijk duidelijk te zien en te horen dat het de bruidegom zelf is die aan het woord is! De zwarte man, netjes gekleed, vestigt de aandacht van iedereen op zichzelf door zijn hand op te steken alsof hij toestemming vraagt ​​om te spreken.

Te midden van verbazing en een algemeen gemompel stemt de priester - ook zichtbaar perplex - in op het verzoek van de man en stopt met het reciteren van de heilige ritus.

“Ik heb iets te zeggen”, begon de man. “Lieverd, ik hou van je, ik hou echt van je en daarom kan ik de woorden niet vinden om je te vertellen wat ik je wil vertellen", vervolgde hij temidden van algemene verbijstering.

Groom Scatters His Own Wedding, Plays Clip of His Bride Cheating on Him, Guests Scream as They Watch the Video. 📍A black groom shocked everyone during his wedding after raising his hand to kick against the union As soon as the pastor asked if anyone had an objection, the groom raised his hand, and everyone got surprised 📍The groom then played a video of his wife-to-be kissing another man, and guests screamed in shock - #SchengenStoryMedia

Pubblicato da Schengen Story News su Venerdì 26 agosto 2022

Vervolgens bedankte hij alle aanwezigen voor hun komst naar het evenement en voor het feit dat ze daar bijeen waren om het te vieren. Daarna sprak hij verder en richtte zich tot zijn toekomstige vrouw: "juist omdat ik de woorden niet kan vinden, denk ik dat het gemakkelijker zal zijn om het je te laten zien", begon hij.

Bij het uitspreken van deze laatste zin was hij begonnen in de zak van zijn elegante jasje te rommelen. Hij pakte een afstandsbediening die tot doel had de projector aan te zetten die zich vlak achter het altaar bevond. Toen zweeg hij terwijl hij de beelden begon af te spelen.

Zo zagen alle aanwezigen de witte achtergrond van de projector tot leven komen en de kleuren veranderen in een video. Die scène was duidelijk en liet er geen twijfel over bestaan. De bruid werd gefilmd terwijl ze in een kamer zat te wachten voor een gesloten deur. Toen werd de deur geopend en een onbekende man sloop snel het huis binnen die de vrouw vastgreep en... haar hartstochtelijk kuste!

Natuurlijk was de man in de video niet degene die op het punt stond de toekomstige echtgenoot van de jonge vrouw te worden. We weten niet hoe die vreemde ceremonie eindigde, aangezien de video stopt met de theatraal grote ogen van de bedrogen man en met de verbaasde uitroepen van enkele begrijpelijkerwijs geschokte gasten... Wat vind jij hiervan?

Advertisement