Bezorgd over de verdwijning van haar vriend gaat ze naar hem op zoek: ze ontdekt dat hij een vrouw en kinderen had in een andere stad - BekijkDezeVideo.nl
x
Bezorgd over de verdwijning van haar…
22-jarige lucht haar hart nadat haar gynaecoloog weigert haar eileiders af te sluiten: Ze dacht dat ze 182 miljoen had gewonnen in de loterij, maar had onvoldoende tegoed: ze had het lot niet gekocht

Bezorgd over de verdwijning van haar vriend gaat ze naar hem op zoek: ze ontdekt dat hij een vrouw en kinderen had in een andere stad

24 Juni 2022 • Door Janine
6.458
Advertisement

Als we een vriendelijk en sympathiek persoon ontmoeten met wie we kunnen opschieten en over alles kunnen praten, voelen we ons gelukkig en in de zevende hemel. En als we de man of vrouw die we fysiek ontmoeten ook leuk vinden en ons sentimenteel betrokken voelen, wordt, indien beantwoord, de stap naar een relatie erg kort. Een prachtige ervaring die de hoofdpersoon van dit verhaal een tijdje heeft beleefd. Een vrouw die een bijzondere man ontmoette, ze mochten elkaar en besloten al snel om samen te gaan wonen.

Het is alleen jammer dat hij na een tijdje vertrok met het excuus om familieleden te bezoeken en nooit meer terugkwam. Ben je benieuwd waarom? Laten we het samen uitzoeken.

via: Daily Mail

Dit is Rachel Waters, een jonge vrouw die in Shenzhen, in China woont. Hier ontmoette ze Paul McGee, een geweldige man die haar betoverde en met wie ze een romantische relatie begon. Sinds hij vanuit Norwich in het Verenigd Koninkrijk naar China was verhuisd, vond Rachel zijn voornemen om een ​​paar dagen naar zijn familie te gaan helemaal niet vreemd.

Tot nu toe is alles volkomen normaal: een zoon die na lange tijd terugkeert naar zijn plaats van herkomst om zijn ouders weer te zien, is een veel voorkomende praktijk die geen argwaan wekt. Maar wat de aandacht van de vrouw trok, was de plotselinge verdwijning van haar partner. Precies. Paul pakte zijn spullen, vertrok en nam nooit meer contact op met zijn vriendin.

Bezorgd over haar lot vond Rachel een Facebook-groep gewijd aan de inwoners van Norwich en schreef ze een bericht. "Mijn vriend, Paul McGee, en ik wonen in Shenzhen, in China. Hij ging naar huis (Norwich) om zijn familie te bezoeken en had al een tijdje terug in China moeten zijn. Ik heb echter de laatste tijd niets van hem gehoord en ik ben bang dat er iets met hem is gebeurd. Als iemand nieuws over hem heeft, neem dan contact met mij op."

En dat gebeurde, maar helaas voor haar was het nieuws niet goed. Een gebruiker kende Paul goed en schreef het meisje meteen. Hij had veel medelijden met haar en bekende dat de man was teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk om herenigd te worden met zijn vrouw en kinderen.

Een openbaring die het meisje sprakeloos maakte en die ze onvoorwaardelijk moest accepteren. Bezorgd dat ze geen nieuws meer van hem had, ging ze naar hem op zoek en helaas - of gelukkig, afhankelijk van je standpunt - ontdekte ze een lelijke waarheid.

Advertisement

In dergelijke gevallen is het, ondanks de pijn en bitterheid, altijd beter om de dingen in een positief daglicht te stellen. Hoe? Het is waar dat Rachel’s gevoelens gekwetst zijn en een dierbare heeft verloren, maar voor zulke personen is het misschien beter om ze te verliezen dan ze te vinden.

Wat denk jij ervan?

Tags: WTFBruiloftenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt