Tijdens de fotoshoot springt de bruidegom in het water om een ​​kind te redden dat dreigde te verdrinken - BekijkDezeVideo.nl
x
Tijdens de fotoshoot springt de bruidegom…
Een harteloze vrouw stuurt cadeaus terug die niet op het verlanglijstje stonden voor haar baby Een vader straft zijn zoon door hem te laten geloven dat zijn favoriete fiets was gestolen: zijn vrouw noemt hem een “vreselijk monster”

Tijdens de fotoshoot springt de bruidegom in het water om een ​​kind te redden dat dreigde te verdrinken

12 Mei 2021 • Door Janine
48.678
Advertisement

De trouwdag zou een van de mooiste dagen in het leven van een paar moeten zijn, vooral omdat, in de meeste gevallen, het bruidspaar het geluk heeft te trouwen met "de liefde van elkaars leven". Het is een dag waarop vrienden en familie samen met het paar een moment van vreugde en liefde vieren, dus het is normaal om fotografen in te huren om de mooiste momenten van de ceremonie en receptie vast te leggen. Clayton Cook en zijn bruid Brittany, uit Kitchener, in Canada, zullen zich die dag zeker herinneren dankzij de foto's van Darren Hatt, die niet alleen de mooie romantische momenten wist vast te leggen, maar ook de ongelooflijke heroïsche daad van Clayton. Tijdens de fotoshoot moest de bruidegom zijn pak namelijk opofferen voor een gerechtvaardigd doel: een ​​kind in moeilijkheden redden dat dreigde te verdrinken.


Je leest het goed: de bruidegom deed zijn uiterste best in een onverwachte redding, hij dook in het water van de rivier vlakbij de plek waar het paar de fotoshoot deed. Om de waarheid te zeggen, was het voor Brittany niet geheel onverwacht, aangezien de vrouw de goedheid en moed van haar man goed kent: “Zo is Clay gewoon, zo ken ik hem. Het is iets dat hij instinctief doet”, zei de vrouw.

Maar hoe gebeurde het precies?

Het bruidspaar was van plan hun foto’s te laten maken toen Clay zich plotseling realiseerde dat een kind dreigde te verdrinken in het water van een nabijgelegen rivier. De man dacht niet twee keer na en sprong meteen in het water om hem te redden. Gelukkig was de rivier erg laag, maar voor het kind vormde het een grote bron van gevaar. De fotograaf, Hatt, gaf als volgt commentaar op die spannende momenten: "Zijn gezicht was onder water en hij worstelde om weer boven te komen. Zodra ik me realiseerde wat er gebeurde, had Clay de situatie al gered."

Advertisement

Naast hun trouwfoto's bewaren Clay en Brittany ook die van de heroïsche redding - een gebeurtenis die zeker niet elke dag plaatsvindt! Voor Brittany was Clay al een held, maar nu is de man letterlijk omgedoopt tot "superman" door de webwereld en iedereen die weet waartoe hij in staat is.

Veel geluk voor dit gelukkige paar!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt