Hij had haar een galante en geraffineerde eerste date beloofd, maar uiteindelijk nam hij haar mee naar een fastfoodrestaurant

Janine image
door Janine

12 Februari 2022

Hij had haar een galante en geraffineerde eerste date beloofd, maar uiteindelijk nam hij haar mee naar een fastfoodrestaurant
Advertisement

Het is nog niet duidelijk of sommige vrouwen te hoge verwachtingen hebben van de “eerste afspraak” of dat sommige mannen zich bekrompen gedragen als ze beseffen dat ze geen interesse meer hebben. Hoe dan ook, er lijkt een probleem te zijn! Tegenwoordig ontstaan de meeste afspraakjes en nieuwe relaties uit een verzoek via chatten op een dating-app of op een sociaal platform. TikToker "darcytikytokky" is er zelfs in geslaagd een influencer te worden door haar leuke video's te delen die gericht zijn op al haar eerste dates. Een daarvan stelde haar echter vreselijk teleur: haar verwachtingen waren hooggespannen, gezien het type, maar alle verfijning en galanterie die haar was beloofd, verdween op magische wijze tegenover de patat van McDonald's.

via TikTok / darcytikytokky

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Darcy was beslist geëmotioneerd over deze eerste date, ook omdat de man met wie ze aan het daten was 1,93 cm lang was en een BMW bestuurde. Kortom, een "veelbelovende" jongen in de geest van de jonge TikToker, die niet kon wachten om hem te ontmoeten. De twee ontmoetten elkaar online, zoals de overgrote meerderheid van de jonge mensen tegenwoordig, en hij toonde zich onmiddellijk heel galant. Hij vertelde haar eerst dat hij haar mee zou nemen voor een drankje en haar daarna het diner zou aanbieden:

"Lieverd, als je het goed vindt, kunnen we wat drinken en dan wil ik je een etentje aanbieden, je verdient het", vertelde de jongen haar via een berichtje. Gezien de aannames was Darcy meer dan overtuigd dat de man haar naar een goed restaurant zou brengen, maar ze had nooit verwacht dat ze de avond zou eindigen in een fastfoodrestaurant om kipnuggets te eten.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De avond had echter al een slechte wending genomen voordat ze in het beroemde fastfoodrestaurant belandden, omdat het gesprek tussen de twee meteen erg saai was. Dit is al een wake-up call: als twee mensen niet veel hebben om over te praten of te delen vanaf de eerste date, wat heeft het dan voor zin om verder te gaan?

TikTok / darcytikytokky

TikTok / darcytikytokky

De situatie verbeterde zeker niet toen ze naar McDonald's gingen en hij haar negen kipnuggets aanbood en haar drankje “stal”. Darcy's vraag, duidelijk woedend om het verloop van haar afspraakje, was: "Dus ik ben maar negen kipnuggets waard?"

Hoe zou de eerste "perfecte" date eruit moeten zien voor jou?

Advertisement