x
Een onbeschofte automobilist gooit een…
Fietser vindt een verlaten hond op straat en redt hem door hem in haar shirt te stoppen Moeder en dochter worden weggestuurd uit een supermarkt vanwege te korte kleding:

Een onbeschofte automobilist gooit een prop papier uit het raam, maar een passerende hond leert hem een ​​lesje

28 Mei 2021 • Door Janine
1.860
Advertisement

Wat als zelfs een hond ons eraan herinnert dat we onze planeet moeten respecteren? Aan de ene kant zou het niet zo vreemd zijn, aangezien honden gewoon andere levende wezens zijn die, net als wij, de aarde bewonen. Helaas heeft menselijk ingrijpen op aarde de afgelopen decennia een zeer negatieve invloed gehad op de leefgebieden van dieren en planten; vandaag staan ​​we voor een echte race tegen de klok om ons huis te kunnen redden en de processen die al enige tijd in gang zijn gezet, te veranderen. Maar waarom blijft de mens zonder wroeging vervuilen? Dit wordt in deze video gedemonstreerd door een van de vele automobilisten die zonder enige aarzeling een prop papier uit het raam gooide. Hij wist niet dat het een hond zou zijn die hem een les zou leren.


Het lijkt erop dat dieren ons opnieuw enkele belangrijke levenslessen kunnen leren: een video die nu viraal is gegaan op TikTok, toont een automobilist die een prop papier op straat gooit, rechtstreeks vanuit het raampje. Een onbeschoft gebaar, dat laat zien hoe, na al die jaren praten over ecologie en recycling, er weinig is veranderd in de gedachten van sommige "kleine" mensen. Maar maak je geen zorgen, - om deze onbeschaafde chauffeur te "straffen", zorgde een hond die daar rondliep. De hond ziet de prop over straat rollen, duidelijk uit het raam van die geparkeerde auto, dus doet hij wat hem het meest natuurlijk lijkt: hij pakt het papier met zijn tanden en gooit het terug op de autozitting, rechtstreeks vanuit het raampje.

De video werd gedeeld op TikTok, door gebruiker @woowpets, en kreeg meteen veel views en reacties. Een korte video, die ons nog steeds laat nadenken over hoeveel verantwoordelijkheid we hebben jegens onze planeet en de degradatie die we elke dag helpen vergroten. Of de hond zich er nu van bewust is of niet, het maakt niet uit - maar hadden we hem nodig om de verantwoordelijkheid te nemen en dienovereenkomstig te handelen? Er zijn mensen die gekscherend opmerkten dat die automobilist "naar een hondenschool zou moeten gaan om goede manieren te leren", en die, nogmaals, opmerkten dat deze hond "een voorbeeld is voor velen".

We hopen dat de boodschap luid en duidelijk overkomt.

Tags: DierenHondenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt