De bruid besluit trouwfoto's te maken op de vuilniswagen om het werk van haar man te eren - BekijkDezeVideo.nl
x
De bruid besluit trouwfoto's te maken…
Je moeder is je moeder: 16 foto's die uitleggen wat moederinstinct is, meer dan duizend woorden 9-jarige jongen redt moedig een meisje van 3 mannen die haar wilden ontvoeren

De bruid besluit trouwfoto's te maken op de vuilniswagen om het werk van haar man te eren

26 Mei 2021 • Door Janine
10.686
Advertisement

Alle banen moeten worden gerespecteerd en goed worden betaald, afhankelijk van de service die geboden wordt. Helaas zijn de vooroordelen over sommige beroepen zo diep geworteld dat ze de perceptie hebben veranderd. Loodgieter, ober of vuilnisman zijn betekent voor velen een bescheiden baan hebben: maar is dit echt zo? Allereerst zijn er geen bescheiden banen, maar hooguit vernederende banen vanwege onwetende werkgevers of collega's, die de neiging hebben anderen te vernederen. Ten tweede bieden veel van deze bescheiden banen essentiële diensten aan de burger. Waarom zou een ecologische medewerker zich op enigerlei wijze vernederd moeten voelen? Elisvânia wilde, toen ze met haar man Luiz Alberto trouwde, tegen de wereld schreeuwen dat de liefde van haar leven een ecologische operator is en dat ze erg trots op hem is. Daarom liet de vrouw haar trouwfoto's op de vuilniswagen van Luiz maken.

Elke dag maakt Luiz Alberto zijn stad schoon: het is zijn taak en hierdoor kan hij brood op de plank brengen. Een beroep dat in het verleden vaak werd geminacht, maar waar we allemaal van afhankelijk zijn omdat we onze stad graag zo schoon mogelijk zien. In feite is er absoluut geen reden om op een ​​beroep als de vuilnisman neer te kijken! De vriendin van Luiz Alberto, Elisvânia, had in dit opzicht een geweldig idee: een fotoreportage voor haar bruiloft rechtstreeks op de vrachtwagen van haar man!

Elisvânia had al besloten dat ze geen klassieke trouwfoto's wilde, in een witte jurk op het strand of in een prachtige groene omgeving, maar eerder een oprechte en nuchtere fotoshoot. Voor de gelegenheid koos ze ervoor om het beroep van haar partner te prijzen, haar toekomstige echtgenoot, die elke dag met de vuilniswagen door de stad rijdt. Ze is heel erg verliefd op haar man en is ook trots op alles wat hij doet: "Ik begrijp niet hoe je zijn beroep kunt minachten".

Advertisement

De bruid zei: "Ik was op zoek naar ideeën om onze trouwfoto’s te maken, want ik heb het altijd al willen doen en ik heb gezien dat veel mensen hulde brengen aan de beroepen, of het nu de vriendin of de vriend is. Op dat moment begreep ik wat de juiste keuze was, ook omdat de bruiloft dezelfde dag was als zijn verjaardag”.

De vrachtwagen werd natuurlijk onmiddellijk gewassen en schoongemaakt voordat de fotoshoot van deze pasgetrouwden werd gemaakt. De andere medewerkers waren blij, juist omdat deze keuze hun beroep eert, dat maar al te vaak wordt vergeten en op wordt neergekeken. Toch werkt een vuilnisman elke dag, bij elke temperatuur en op vrij zware uren: hoe kun je dat niet respecteren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt