Twee pasgetrouwden kopen van hun huwelijksgeld een laryngoscoop voor het plaatselijke ziekenhuis

Janine image
door Janine

17 November 2021

Twee pasgetrouwden kopen van hun huwelijksgeld een laryngoscoop voor het plaatselijke ziekenhuis
Advertisement

Geld maakt niet gelukkig, maar het kan ongetwijfeld veel mensen in nood helpen. Op een historisch moment als het moment dat we meemaken, waarin een wereldwijde pandemie gaande is die ziekenhuisafdelingen in de problemen heeft gebracht, zijn particuliere donaties een geschenk uit de hemel. Een pasgetrouwd stel artsen besloot een mooi gebaar te maken door een deel van het geldbedrag dat ze als huwelijksgeschenk kregen, te schenken voor de aankoop van een belangrijk medisch instrument dat aan een plaatselijk ziekenhuis zou worden geschonken. Het andere deel van het geld, dat overbleef van de aankoop, gaat ook naar een goed doel.

via Facebook / Marrico Maurelli

Advertisement

[PRIMA PARTE DELLA DONAZIONE ✔️: TERAPIA INTENSIVA CECINA] Un’occasione per rivivere il giorno delle nostre...

Pubblicato da Marrico Maurelli su Sabato 23 ottobre 2021

Voedingsdeskundige Marrico Maurelli en kinesioloog Sofia Gruppelli zijn getrouwd en hebben hun liefdesdroom bekroond. Om zo'n gebeurtenis te vieren, gaan de meeste bruidsparen op huwelijksreis naar een exotische of bijzondere verre plaats, om bij te komen en samen een nieuwe reis te beginnen. Marrico en Sofia deden echter nog iets mooiers: met het geld dat ze voor de huwelijksreis kregen, kochten ze een laryngoscoop voor de intensive care van het ziekenhuis in Cecina, de stad waar ze allebei wonen en werken.

Marrico publiceerde op zijn Facebook-pagina de foto van de dag waarop het medische instrument aan de ziekenhuisafdeling werd geschonken, ook om iedereen die aan het geschenk had deelgenomen te bedanken en publiekelijk te laten weten hoe het project tot stand is gekomen. Nu wacht hij alleen op de toestemming van het technologisch kantoor van het bedrijf Usl Toscana Nord Ovest om de laryngoscoop te kunnen gebruiken voor zijn patiënten die hem nodig hebben.

Advertisement
Google Map

Google Map

"Een kans om onze trouwdag opnieuw te beleven. Dit is de manier die we hebben gekozen om ons huwelijksgeschenk te gebruiken. Een teken van dank aan de sector die er alles aan doet om ons uit de situatie te krijgen die we hebben en ervaren. We bedanken met genegenheid vrienden, familieleden en patiënten die dit mogelijk hebben gemaakt", was de oprechte dank van de twee echtgenoten.

Een mooi gebaar waar waarschijnlijk niet iedereen toe bereid zou zijn: bedankt!

Advertisement