Ze is 32 jaar oud en verslaafd aan cosmetische aanpassingen: ze heeft £1600 uitgegeven om de “grootste jukbeenderen ter wereld” te hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze is 32 jaar oud en verslaafd aan cosmetische…
Moeder en dochter worden weggestuurd uit een supermarkt vanwege te korte kleding: Politieagent vindt een cheque van $2 miljoen op straat en geeft deze terug aan de eigenaar

Ze is 32 jaar oud en verslaafd aan cosmetische aanpassingen: ze heeft £1600 uitgegeven om de “grootste jukbeenderen ter wereld” te hebben

28 Mei 2021 • Door Janine
21.577
Advertisement

Er zijn mensen die nooit tevreden kunnen zijn met hun uiterlijk. Dit is een vrij algemeen gevoel, dat in sommige periodes kan overheersen en in andere misschien minder, maar dat gewoonlijk nooit zo sterk is dat je nadenkt over een behandeling van cosmetische chirurgie. De meeste mensen gaan in feite op dieet, doen make-up op, gaan naar de kapper en zijn uiteindelijk tevreden met zichzelf en slagen er in om van zichzelf te houden zoals ze zijn. En dan is er Anastasiia Pokreshchuk, een 32-jarige Oekraïense vrouw die volledig verslaafd is aan plastische chirurgie. De vrouw, een echte ster op Instagram, wordt wel de vrouw met de "grootste jukbeenderen ter wereld" genoemd en het echte nieuws is dat ze niet van plan is de cosmetische aanpassingen op te geven.

Op haar Instagram-profiel heeft Anastasiia Pokreshchuk meer dan 200.000 volgers die klaar zijn ​​om haar te "liken" en een reactie achter te laten. Ze noemt zichzelf een "koningin" die ongeveer 1600 pond heeft kunnen uitgeven om enorme doses hyaluronzuur in haar jukbeenderen, lippen en andere delen van haar lichaam te injecteren, en die niet kan wachten om meer geld uit te geven aan chirurgische ingrepen. Ze heeft veel vertrouwen in haar uiterlijk, hoewel er onder de verschillende commentaren die ze elke dag krijgt, er mensen zijn die niet bang zijn om te zeggen: “Eerst zag je beter uit”.

Anastasiia injecteert zichzelf constant met refill van hyaluronzuur volgens de online tutorial van een arts en geeft toe dat de procedure risicovolle gevolgen kan hebben, maar ze is er te verslaafd aan om ermee te stoppen.

De enorme fysieke transformatie van deze vrouw vindt zijn oorsprong in een grote onzekerheid: eerst zou ze nooit haar natuurlijke foto's hebben gepubliceerd, omdat ze zich esthetisch onaantrekkelijk voelde. Ze zei zelf dat ze er vóór al deze cosmetische aanpassingen uitzag als een "grijze en verdrietige muis", met een lelijke stem en een lichaam dat haar helemaal niet tevreden stelde. We twijfelen niet aan het feit dat het "hard werken" was - jezelf in elk aspect mooi kunnen vinden is erg moeilijk en daarom zijn we blij dat Anastasiia erin is geslaagd haar doel te bereiken.

Advertisement

Sommigen beweren dat het "echt jammer" is, omdat Anastasiia een mooie vrouw was vóór deze transformatie. Haar moeder gaf ook de voorkeur aan haar zoals ze eerst was, maar ze raakt niet ontmoedigd: ze houdt van haar nieuwe look! Nu voelt ze zich meer "evenwichtig” en heeft ze weer nieuw zelfvertrouwen gekregen. En dit is misschien wel het belangrijkste!

Wat vind jij? Vind je de look van Anastasiia extreem? Laat ons in de comments weten wat je van haar transformatie vindt!

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt