De verkoopster van een juwelierszaak ontmaskert het bedrog en waarschuwt het meisje: “Hij kocht 2 ringen, een voor zijn minnares” - BekijkDezeVideo.nl
x
De verkoopster van een juwelierszaak…
Politieagent vindt een cheque van $2 miljoen op straat en geeft deze terug aan de eigenaar Dappere moeder rent door haar brandende huis om haar kinderen te redden uit een vuurzee

De verkoopster van een juwelierszaak ontmaskert het bedrog en waarschuwt het meisje: “Hij kocht 2 ringen, een voor zijn minnares”

27 Mei 2021 • Door Janine
3.066
Advertisement

Als we getuige zijn van onrecht, is het noodzakelijk om naar voren te treden en te proberen het evenwicht te herstellen, altijd binnen de grenzen van ieders vermogen. Maar hoe moeten we handelen als we praten over onrecht in relaties die ons niet aangaan? Het is duidelijk dat we het niet hebben over geweld, waar het erg belangrijk is om op tijd te handelen om iemands leven te beschermen, maar over gevallen van verraad of iets dergelijks. Een medewerkster van een bekende juwelierszaak, Pandora, onthulde op internet de identiteit van een jongen die naar haar toe was gegaan om twee ringen te kopen: een voor zijn vriendin en een voor zijn geliefde. De jonge verkoopster vond het gepast om naar voren te komen om haar leeftijdsgenoot, of in ieder geval een ander meisje zoals zij, te waarschuwen: "Je verdient beter", vertelde ze haar via een video op TikTok. Wie je ook bent, als je door een man wordt verraden, onthoud dan deze woorden.

De gebruikster in kwestie heet @ferreiroroche en wilde solidariteit tonen met een ander meisje dat bedrogen werd, uiteraard zonder het te weten. In een video die viraal ging op TikTok, zei de jonge verkoopster uitdrukkelijk tegen de ongelukkige vrouw in kwestie: "Als je vriend Jake heet en in Montreal (Canada) woont, weet dan dat hij zojuist twee ringen heeft gekocht - een voor zijn vriendin en een voor zijn minnares." De video is miljoenen keren bekeken en heeft veel waardering ontvangen; er waren verschillende gebruikers die het gebaar van de medewerkster van Pandora prezen en het als een persoonlijke gunst aan dat arme meisje beschouwden.

"Ik hoop echt dat je er niet door in de problemen komt, want je had gelijk om het te ontmaskeren", merkte een gebruiker op. Iemand anders bedankte haar voor het delen en beweerde het bedrogen meisje te kennen: "Heel erg bedankt voor het delen van deze informatie, ik zal het haar zeker laten weten. Het is de vriend van mijn beste vriendin, die de ring heeft gekregen. Je verdient het allerbeste, dank je wel."

Wat te zeggen, we hopen dat de boodschap aan de juiste persoon is overgebracht en dat een mooie en solide relatie niet is bedorven door een simpel misverstand. Wat vindt jij van het gebaar van deze verkoopster: deed ze er goed aan naar voren te komen en de verrader publiekelijk aan de kaak te stellen, of had ze zich met haar eigen zaken moeten bemoeien?

Schrijf ons in de comments wat je ervan vindt!

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt