Ze ontdekt dat haar vriend een vaste minnares heeft, maar ze reageert niet zoals iedereen zou verwachten

Janine image
door Janine

26 Mei 2023

Ze ontdekt dat haar vriend een vaste minnares heeft, maar ze reageert niet zoals iedereen zou verwachten
Advertisement

Liefde is iets onverklaarbaars: velen hebben geprobeerd erover te praten, erover te schrijven, erover te zingen, maar het is nog steeds een magisch mysterie dat het menselijk leven blijft beïnvloeden. Het betrekt, verstoort, verenigt en verdeelt. Een enkel gevoel dat honderden verschillende emoties kan oproepen. In de moderne tijd lijkt het er ook op dat mensen er een steeds originelere visie op hebben.

Zoals de hoofdpersoon van dit verhaal die het verraad van haar vriend ontdekte en toen... besloot ze simpelweg een ongebruikelijke weg in te slaan.

via La voz

Sofía Victoria Gutiérrez Sousa/Facebook

Sofía Victoria Gutiérrez Sousa/Facebook

Sofía Victoria Gutiérrez Sousa, een jong Venezolaans meisje, verzekert dat het liefde is als ze over haar vriend praat: "Ik wil alleen het beste voor hem en ik was blij te hebben ontdekt dat er een andere persoon in zijn leven was die hem een ​​goed gevoel kon geven: het betekent dat er nog meer van hem gehouden zal worden".

Woorden die klinken als pure waanzin voor degenen die gewend zijn zich een "traditionele", monogame relatie voor te stellen en te leven. Maar polyamorie is nu een realiteit die we steeds vaker horen en die in de loop van de tijd veel consensus vindt: sommige mensen beweren dat het beter is om hun relatie open te stellen voor een derde persoon dan dat ze liegen en "verbergen".

"Ik waardeerde alle inspanningen die ze voor hem deed", onthulde Sofía. Wat bedoelt ze precies? Het is vrij moeilijk te verteren...

Advertisement
Greyerbaby/Pixabay - Not the actual photo

Greyerbaby/Pixabay - Not the actual photo

"Ze begreep wat haar rol was: ze liet zich nooit met hem in het openbaar zien om niet ontdekt te worden. Ze stond achter hem en steunde hem. Ze hield onvoorwaardelijk van hem".

Ze voegde er ook aan toe dat ze, diep nadenkend, dacht dat het alleen maar goed kon zijn dat dat meisje ook aan de zijde van haar geliefde stond: "Ik waardeer haar enorm en ik weet dat wanneer ik er niet kan zijn, zij er zal zijn: ze zal voor hem zorgen door hem alle liefde te geven die hij verdient".

Dit zijn dan ook de redenen die haar ertoe brachten om haar relatie met Sarahy Gil te accepteren en te openen. De twee meisjes hebben bekend niet alleen het vriendje te "delen", maar ook hele goede vriendinnen te zijn geworden. Wat vind jij van dit originele verhaal?

Advertisement