Ze verlaat haar man na 29 jaar huwelijk voor een nieuwe vriend die ze online heeft ontmoet: opgelicht

Janine image
door Janine

15 Januari 2023

Ze verlaat haar man na 29 jaar huwelijk voor een nieuwe vriend die ze online heeft ontmoet: opgelicht
Advertisement

Er zijn momenten in het leven dat we het gevoel hebben dat we iets moeten veranderen en precies op dat moment ontmoeten we de juiste persoon. De man of vrouw die naar ons weet te luisteren, die ons begrijpt, die ons nieuwe prikkels geeft en die de juiste zou kunnen zijn om een ​​nieuw leven mee te beginnen.

Dit is precies wat er gebeurde met de vrouw waarover we je willen vertellen, moeder en vrouw die na 29 jaar relatie een drastische beslissing nam, maar helaas ging het niet zoals ze hoopte. Wij leggen het je wat beter uit.

via New York Post

Advertisement

Not sure to go blonde or stay dark ?

Pubblicato da Sharon Bulmer su Martedì 21 luglio 2020

Sharon Bulmer, uit Swinton, Manchester, Verenigd Koninkrijk, heeft een zeer moeilijke situatie doorgemaakt, die haar ook veel geld heeft gekost. In een periode van kwetsbaarheid en verlangen naar verandering werd onze hoofdpersoon door puur toeval gecontacteerd door een vreemde via Facebook. De twee begonnen over zichzelf te vertellen, elkaar te leren kennen en, vooral wat haar betreft, verliefd te worden.

"Hij vertelde me dat zijn naam Murphy Townsend was, een Amerikaan en hij was 56 jaar oud - bekende de vrouw - hij vertelde me ook over zijn werk: hij was soldaat en had hulp nodig om terug te keren van een missie in Syrië. Hij was lief, begripvol en hij gaf me een goed gevoel, dus besloot ik hem te helpen."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De toen 50-jarige twijfelde niet aan de oprechtheid van de man, tot het punt dat ze zich volledig overgaf aan zijn uitingen van genegenheid en besloot hem zonder enige aarzeling te vertrouwen. Ze liep in de val, zodanig dat ze zelfs besloot hem het geld te sturen - heel veel - dat hij nodig had. "Zelfs mijn vrienden waren blij met wat er met me gebeurde - verklaarde ze - maar een van hen begon achterdochtig te worden toen ik hem vertelde dat ik Murphy wat geld zou sturen".

Eerst waren het verzoeken om vliegtickets, daarna veranderden ze in medische kosten die werden gerechtvaardigd door nep-artsen: £1.500, daarna £15.000, £5.000 of £600, afhankelijk van de situatie. Na enige tijd en het opmerken van enkele eigenaardigheden, wendde ze zich tot de autoriteiten om te begrijpen wat er aan de hand was. Ze ontdekte dat de man met wie ze sprak helemaal niet Murphy heette en dat dit niet zijn ware identiteit was. Integendeel, het was een goed doordachte zwendel waarin de arme Sharon slachtoffer van was geworden.

"Ik was teleurgesteld, alleen en vol schulden - zei ze - Pas na twee jaar relatie besefte ik de zwendel waarin ik me bevond. Ik verloor tijd en in totaal ruim 80.000 pond die niemand me terug zou hebben gegeven, in tegenstelling tot wat die man me altijd had verteld. En bovendien - vervolgde de vrouw - verliet ik mijn man na 29 jaar samen, ik verloor mijn vrienden en mijn kinderen".

Een bestaan ​​dat stilaan is afgebrokkeld en dat Sharon helemaal alleen heeft gelaten. Sociale netwerken zijn mooi, belangrijk en dankzij hun gebruik kun je veel dingen doen en belangrijke mensen ontmoeten. Maar je moet altijd voorzichtig zijn en nooit geld naar zomaar iemand sturen. Eerst moeten we mensen in het echt leren kennen en dan, als ze echt ons vertrouwen winnen, kunnen we er alles aan doen om ze te helpen, niet andersom.

Wat vind je van deze kwestie?

Advertisement