Ze gooit een lot weg, maar de eigenaar van de bar geeft het haar terug: een vrouw wint $1 miljoen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze gooit een lot weg, maar de eigenaar…
Hij legt 45 jaar lang geld opzij en merkt dat het genoeg zou zijn om een ​​auto te kopen De 11-jarige kleinzoon rijdt in de auto van zijn oma die niet goed geworden was en brengt haar in veiligheid

Ze gooit een lot weg, maar de eigenaar van de bar geeft het haar terug: een vrouw wint $1 miljoen

30 Mei 2021 • Door Janine
3.396
Advertisement

Het winnen van de loterij is de droom van velen en is natuurlijk een bijna onbereikbaar doel, maar winnen, het lot verliezen en het vervolgens van een eerlijke winkelier terugkrijgen lijkt echt een sprookje. Maar het geluk van een afgeleide vrouw en de eerlijkheid van een Indiase winkelier zorgden ervoor dat het winnende lot terugkeerde naar de rechtmatige eigenaar. Lea Rose Fiega had een van die krasloten gekocht in de buurtwinkel vlakbij haar werk. De vrouw was in haar lunchpauze en kraste heel haastig de nummers in de vakjes, in de veronderstelling dat ze niets had gewonnen. Lea dacht dat ze alle nummers had weggekrast en met de zekerheid van iemand die heel goed weet dat ze niets heeft gewonnen, gooide ze het lot weg. Een grote fout, maar gelukkig hielpen het geluk en de eerlijkheid van de winkelier haar.


Lea Rose Fiega had een kraslot gekocht van $30 bij de "Lucky Stop”, een gemakswinkel in Southwick, in de hoop de prijzenpot van $1 miljoen te winnen. "Ik had haast, tijdens mijn lunchpauze, en ik kraste heel snel, ik keek ernaar en het zag er niet naar uit dat ik iets had gewonnen, dus bracht ik het terug naar de winkel om het weg te gooien," zei de vrouw. Dat kaartje bleef ongeveer 10 dagen in de prullenbak van de winkel, totdat de eigenaar, Maunish Shah, de kaartjes ging controleren die zijn klanten hadden weggegooid. Toen hij dat van Lea vond, zag hij dat niet alle nummers waren gekrast, dus deed hij dat voor de zekerheid. Nooit werd een gebaar zo gewaardeerd: de vrouw was vergeten het winnende vakje te krassen, degene die haar 1 miljoen dollar zou hebben opgeleverd!

Geschokt door de uitkomst, begon Maunish Shah zijn familieleden in India te bellen, die hem voorstelden dat briefje terug te geven: "We willen dat geld niet!" Zo gaf de genereuze eigenaar het winnende kaartje terug aan Lea (hij wist dat het de vrouw was, een vaste klant van de winkel, die het haastig had weggegooid), wat bij de vrouw een reactie van immense verbazing, vreugde en dankbaarheid zorgde. De eerlijkheid van de eigenaar wierp zijn vruchten af, aangezien de winkel kon profiteren van een commissie van de staatsloterij van $10.000 voor de verkoop van het winnende lot.

Advertisement

In zekere zin heeft iedereen iets gewonnen in dit verhaal!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt