Met 34 weken oud had ze al een flinke bos haar: "Het was te zien op de echo!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Met 34 weken oud had ze al een flinke…
Een 6-jarige jongen tekent een kaart voor de tandenmuis: Hij vind een doos vol geld vlakbij een geldautomaat en aarzelt niet om deze terug te geven

Met 34 weken oud had ze al een flinke bos haar: "Het was te zien op de echo!"

06 Juni 2021 • Door Janine
1.201
Advertisement

De vreugde van het krijgen van een kind is onbeschrijfelijk en, zeker als de laatste weken van de zwangerschap naderen, raak je ongeduldig. Je vraagt ​​je af hoe de baby zal zijn, hoeveel hij zal wegen en, meer in het algemeen, hoe het zal zijn om voor hem te zorgen als hij eenmaal thuis is. Na negen lange maanden kun je eindelijk de blijdschap ervaren om ouder te worden! Lauren Deacon, een 24-jarige vrouw, schrok een paar weken voor de bevalling, toen de echoscopiste onthulde dat de witte lijnen die zichtbaar waren op de echo, op het hoofd van de baby, de haren waren! Is het mogelijk dat een baby met 34 weken, nog in de baarmoeder, al zoveel haar kan hebben? Ja dus!

Waarschijnlijk de laatste foto van Lauren en haar man in de versie "familie bestaande uit 2 personen”!

De jonge vrouw ontkracht onmiddellijk de mythe van grootmoeders: "Ik had geen brandend maagzuur tijdens de zwangerschap, dus al die verhalen zijn misschien niet waar. Ik had er tenminste geen last van.” De kleine Blake is nu een paar maanden oud en heeft nog steeds prachtig donker haar! Haar ouders zeggen dat mensen vaak op straat stoppen om haar te complimenteren met dat mooie haar. "Ik wist niet eens dat je het haar op een echo kon zien. Er werd een foto van de bovenkant van haar hoofd gemaakt en daar kon je de witte lijnen zien die de haarzakjes waren," zei Lauren.

De kleine Blake heeft haar donkere krullen behouden!

“Ze heeft het ongetwijfeld van haar vader!” merkte de trotse moeder op, verwijzend naar het dikke, donkere haar van haar man. Maar waarom lijken sommige baby's deze bijzondere neiging te hebben om meer haar te hebben dan andere? Volgens deskundigen zou deze overvloed afhangen van genetische factoren. Het haar van onder meer pasgeborenen heeft kenmerken die op elk moment kunnen veranderen: in eerste instantie kan de baby licht of donker haar hebben, maar in de loop van de maanden kan het heel verschillende tinten aannemen. Hetzelfde geldt voor de manier waarop het haar groeit: steil of golvend? Nogmaals, dit kenmerk kan veranderen.

Advertisement

Blake is zeker niet de eerste baby met zulk dik en donker haar, maar het is hoe dan ook een van die gevallen die het melden waard is, waarbij zelfs de echografist sprakeloos was.

Veel geluk voor deze geweldige familie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt