Meisje met syndroom van Down wordt persoonlijke kapster van haar zus (+VIDEO)

Janine image
door Janine

10 Juni 2023

Meisje met syndroom van Down wordt persoonlijke kapster van haar zus (+VIDEO)
Advertisement

De band tussen zussen is uniek en speciaal, bestaande uit liefde, medeplichtigheid en steun: wanneer een van hen speciale behoeften heeft, wordt deze band nog hechter en dieper. De oudere zus wordt een gids, een beschermer, een vertrouwelinge, terwijl de jongere zus een bron van inspiratie, van vreugde, van leren wordt. Samen kunnen ze de uitdagingen van het leven moedig en vastberaden aangaan, zonder zich ooit alleen of anders te voelen.

Het verhaal dat we je gaan vertellen is een uitstekend voorbeeld van deze geweldige relatie tussen zussen, die een gemeenschappelijke passie hebben gevonden die hen nog meer heeft verenigd. Laten we eens kijken.

via People

Advertisement

De band tussen Kalista Hesch en haar 11-jarige zus, Worthy Rigelsky, is onbreekbaar en er wordt op sociale media veel over gepraat, met hun hilarische video's waarin ze dansen en plezier maken in hun huis in Wisconsin, Verenigde Staten. "Als ik Worthy in één woord zou moeten omschrijven, zou dat blijdschap zijn", zei Kalista, sprekend over de zus die hun ouders zes jaar geleden adopteerden. "Het heeft misschien haar momenten, maar 99% van de tijd is het altijd pure vreugde en geluk."

Advertisement

Worthy is een energiek meisje die niet alleen haar haar en make-up vaardigheden aan miljoenen mensen op Instagram laat zien, maar ook graag voor anderen zorgt. "Ze is zo lief dat als er iemand op bezoek komt, ze een borstel pakt en meteen hun haren gaat borstelen", zegt Kalista.

Ondanks dat ze is geboren met het syndroom van Down, een genetische ziekte die verstandelijke beperkingen en ontwikkelingsachterstanden veroorzaakt, heeft Worthy laten zien dat ze een slim en oog voor detail heeft, wat haar een beetje perfectionistisch maakt.

Kalista onthult dat zij en Worthy de afgelopen jaren naar elkaar toe zijn gegroeid en hun gedeelde liefde voor Instagram ontdekten tijdens een pyjama party: "Worthy stond achter me, trok mijn shirt recht en trok mijn ketting recht. Ze deed hetzelfde met mijn haar en iedereen werd gekӣ, herinnert Kalista zich.

"Worthy is zo'n groot deel van mijn leven en elke keer als ik haar grote glimlach zie, ben ik dankbaar dat ik haar altijd bij me heb. Ik weet niet wat ik zonder haar zou moeten doen", merkte ze op.

Deze twee zussen zijn het beste voorbeeld van hoe aanstekelijk een positieve houding kan zijn, en dat het delen van vreugde met anderen betekent een glimlach in het leven van mensen brengen.

Advertisement