Een kind met spraakproblemen slaagt erin om hulp te roepen nadat zijn moeder plotseling flauwvalt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een kind met spraakproblemen slaagt…
Hij werkte 23 jaar als conciërge, nu is hij cum laude afgestudeerd om leraar te worden Vrouw beweert dat haar kat haar leven heeft gered:

Een kind met spraakproblemen slaagt erin om hulp te roepen nadat zijn moeder plotseling flauwvalt

02 Juni 2021 • Door Janine
751
Advertisement

Misschien zijn ze nog klein, zijn ze nog geen 5 jaar oud, kennen ze de te complexe dynamiek van deze zo moeilijke wereld niet, maar onderschat de capaciteiten van onze kinderen niet: wanneer je het het minst verwacht, zijn ze tot zulke moedige acties in staat dat we ons zouden afvragen of we geconfronteerd zijn met een volwassene vermomd als een kind of omgekeerd. Vandaag willen we je het verhaal vertellen van een vierjarige jongen die zijn moeder erg trots maakte...

LITTLE HERO: Boy, four, called police after mum collapsed at home A police-mad four-year-old boy has been hailed as a...

Pubblicato da Nottinghamshire Police su Giovedì 6 maggio 2021

Dit is het verhaal van een vierjarige jongen genaamd Essa, die ondanks moeite met spreken erin slaagde om politieagenten in Nottingham, in het Verenigd Koninkrijk te bellen, toen hij zich realiseerde dat zijn moeder, Charlotte Khan, plotseling flauwviel en een paar minuten het bewustzijn verloor.

Op dat moment was er helaas niemand anders in huis en hij wist niet hoe hij iemand moest bellen die zijn arme moeder kon helpen; maar toen kreeg hij een briljant idee: hij nam zijn speelgoed politieautootje en las het nummer dat op het plastic oppervlak was gedrukt...

Hij pakte de huistelefoon en toetste dat nummer in, niet denkend dat iemand aan de andere kant van de telefoon zou opnemen; en in plaats daarvan kon de vierjarige jongen, ondanks zijn taalproblemen, 17 minuten lang praten met de politieagenten van Nottinghamshire, ook al kon hij zich niet goed uitdrukken: "Mamma gevallen" en "Mamma gewond", waren de paar zinnen die Essa via de telefoon had weten uit te spreken.

Gelukkig begreep de politie de noodsituatie perfect en arriveerde samen met een ambulance bij huize Khan; na korte tijd herstelde Charlotte volledig en was verbaasd over wat haar zoon voor haar had gedaan: "Toen de politie kwam, wisten ze me wakker te maken en zonder hen weet ik niet hoelang ik bewusteloos zou zijn gebleven. Ik ben zo trots op hem. Zelfs de politie kon niet geloven waar mijn zoon toe in staat was!”

Advertisement

Ondanks zijn jonge leeftijd en de duidelijke taal- en uitdrukkingsmoeilijkheden, slaagde de kleine 4-jarige Essa erin een gigantische en zeer, zeer moedige onderneming uit te voeren: hij redde zijn moeder dankzij het nummer dat op zijn politieautootje was gedrukt en vooral dankzij zijn wilskracht.

Je was echt geweldig, Essa!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt