Ze wordt elke dag om 5 uur 's ochtends wakker om de lunch klaar te maken voor haar partner: de "perfecte" vriendin - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wordt elke dag om 5 uur 's ochtends…
Ze kleedt zich als conciërge op de afstudeerdag om hulde te brengen aan het werk van haar moeder Als enige overlevende van een ongeval op zee omhelst ze na 35 jaar de twee vissers die haar hebben gered

Ze wordt elke dag om 5 uur 's ochtends wakker om de lunch klaar te maken voor haar partner: de "perfecte" vriendin

04 Juni 2021 • Door Janine
2.074
Advertisement

Je hoeft geen sterrenchef te zijn om iets voor je partner te koken en te laten zien hoeveel liefde er achter zo'n gebaar schuilgaat. Koken voor anderen is op zich al een mooi gebaar om een ​​essentieel moment van de dag te delen, zoals een lunch of diner, waarvan de voorbereiding een last blijkt te zijn vooral voor degenen die de hele dag werken en niet de kracht hebben om een broodje klaar te maken. De jonge Nieuw-Zeelandse Legacy Shay Ruhe is niet zozeer beroemd geworden op TikTok vanwege haar voortreffelijke recepten, maar om de reden achter haar video's: het meisje wordt elke dag bij zonsopgang wakker om de lunch klaar te maken voor haar partner, die de hele dag werkt. Een werkelijk prachtig gebaar van liefde, dat vele andere gebruikers heeft geïnspireerd.

Legacy Shay Ruhe wordt vaak om vijf uur 's ochtends wakker, met als enig doel wat stevige snacks klaar te maken voor haar partner, die de hele dag in de bouw werkt. Een paar broodjes voor de ochtend, een calorierijke lunch en tot slot een snack voor de middag - om alles voor te kunnen bereiden, staat het meisje 's ochtends vroeg op. Ze geeft toe dat ze vaak erg slaperig en verveeld is, maar feit blijft dat ze het doet uit liefde voor haar vriend, om hem op haar eigen manier te ondersteunen tijdens de meest vermoeiende werkdagen.

Tot haar meest succesvolle bereidingen behoren broodjes in alle smaken, sushi rolls met avocado en andere lekkernijen en pittige ravioli met kip. Alle recepten zijn te bekijken op haar TikTok-kanaal en hebben vele andere gebruikers geïnspireerd om op dezelfde manier te handelen, zowel wat betreft de bereiding van het eten, als de toewijding aan hun geliefde. Sommigen hebben opgemerkt dat ze de middag ervoor de lunch klaarmaken, en niet bij zonsopgang - maar het blijft een zeer gewaardeerd gebaar!

Advertisement

Uiteindelijk kunnen we wel zeggen dat met een beetje moeite en toewijding iedereen (of bijna iedereen) een uitstekende kok kan worden, maar hoevelen kunnen zeggen dat ze "perfecte vriendinnen” zijn? Dit is precies de definitie die veel gebruikers aan Legacy hebben gegeven nadat ze hoorden dat de jonge vrouw om vijf uur 's ochtends opstaat om voor haar vriend te koken.

En jij: zou jij iets soortgelijks willen doen voor je geliefde?

Tags: VrouwenEtenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt