Een heldhaftige politieagent grijpt net op tijd in om het leven te redden van een pasgeborene die dreigde te stikken - BekijkDezeVideo.nl
x
Een heldhaftige politieagent grijpt…
Vrouw ontslagen omdat ze zwanger is: de rechtbank geeft haar gelijk en ze krijgt een schadevergoeding van £40.000 Zwangere vrouw sluit vriendschap met een zwangere kat en ze brengen de laatste dagen van de zwangerschap samen door

Een heldhaftige politieagent grijpt net op tijd in om het leven te redden van een pasgeborene die dreigde te stikken

09 Juni 2021 • Door Janine
55.272
Advertisement

Politieagent is een beroep dat veel gevaren kan verbergen, afhankelijk van de afdelingen en rollen die worden uitgevoerd binnen de bovengenoemde wetshandhavingsinstanties. Het is een beroep waarbij je nooit weet wat er kan gebeuren, maar je moet altijd voorbereid zijn op elke eventualiteit. De 23-jarige Rookie Pottsville Cody Hubbard had dienst op de dag dat een wanhopige familie het alarmnummer van Amerika, 911, belde om hulp: hun zoontje, slechts 3 weken oud, dreigde te stikken. Agent Hubbard verspilde geen tijd en haastte zich zo snel mogelijk naar de plaats van het incident. Ondanks de druk gebruikte de jonge agent al zijn kracht en ervaring als vader om de kleine Grady van verstikking te redden. Gelukkig was zijn tussenkomst cruciaal en kon de kleine weer ademhalen.

Stel je een ouder voor die zijn kind rood ziet aanlopen: Joe en Katelin belden onmiddellijk het alarmnummer, in de hoop dat iemand snel zou ingrijpen om hun kleine Grady te helpen. Helaas kan angst ons in dit soort situaties verlammen, terwijl we kalm moeten blijven. Agent Hubbard kwam zo snel mogelijk tussenbeide en bewees dat hij het verschil kon maken. De agent klopte simpelweg op Grady's rug zodat hij het medicijn kon uitspugen dat in het verkeerde keelgat zat: toen hij weer begon te ademen en te huilen, was dat voor iedereen een moment van oneindige opluchting.

foto: Pottsville Arkansas Police Department

Alles ging goed, maar agent Hubbard geeft toe dat toen hij weer in de auto stapte, een emotionele inzinking kreeg: "Het was mooi om te zien dat het goed afliep, maar mentaal brak ik. Ik huilde, ook al waren het tranen van vreugde". We kunnen ons de spanning en druk niet voorstellen die de jonge politieman en vader moet hebben ervaren: het leven van dat kind hing van hem af en als hij niet correct zou ingrijpen, zou hij het bestaan ​​van een heel gezin hebben verwoest. Grady's ouders zijn hem oneindig dankbaar en ook de politie van Pottsville, in Arkansas (VS) prees Hubbards werk: "Als agent weet je nooit wat je overdag te wachten staat, alles kan in een oogwenk veranderen”.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt