Duitse herder zorgt voor verweesde reekalfjes: hij beschermt ze alsof het zijn eigen pups zijn

Janine image
door Janine

13 Juni 2021

Duitse herder zorgt voor verweesde reekalfjes: hij beschermt ze alsof het zijn eigen pups zijn
Advertisement

Er is niets lievers om onze dag te verbeteren dan foto’s te bewonderen van tedere dieren die van elkaar houden. We weten het, ons hart smelt snel bij zulke dingen, maar we kunnen absoluut de verleiding niet weerstaan ​​om een ​​paar tranen van emotie te laten vloeien als we toevallig over verhalen lezen met onze dierenvrienden als hoofdrolspelers, die uit een sprookje lijken te zijn gekomen. En dit prachtige verhaal dat we je vandaag willen vertellen, gaat over onwaarschijnlijke vriendschappen tussen verschillende soorten...

via The Dodo

Advertisement

Cheryl Stephen woont in Ohio met Sarge, haar Duitse herder, omringd door een groot stuk land en de frisse lucht van het nabijgelegen bos; door de nabijheid van het bos komt de familie Stephen vaak in contact met allerlei soorten wilde dieren, zoals reekalfjes. Een tijdje geleden naderde een klein reekalf het huis van Cheryl en de band die onmiddellijk met de Duitse herder ontstond was verrassend!

Advertisement

Het kleine hert, omgedoopt tot Buckwheat, was gevonden door de vrouw aan de kant van de weg die naar huis leidde, alleen en hulpeloos, het leek alsof hij zijn ouders had verloren. Cheryl heeft er geen seconde over nagedacht en heeft hem tijdelijk thuis verwelkomd en het lijkt erop dat Sarge, haar Duitse herder, zo dol is geworden op dit verweesde reekalf dat ze hem in het begin nooit in de steek liet en altijd voor hem zorgde. Toen de andere honden naderden, gromde hij om ze weg te jagen: hij wilde Buckwheat koste wat kost beschermen!

Toen het verweesde reekalf zijn eerste stapjes begon te zetten, stond de Duitse herder van huize Stephen altijd naast hem, om hem te beschermen en te ondersteunen, alsof hij zijn adoptievader was; hoe meer tijd verstreek, hoe beter Buckwheat werd, en dus besloot Cheryl op een dag dat het tijd was om hem in zijn natuurlijke habitat te brengen; ze wist dat Sarge het idee niet zou waarderen om afscheid te moeten nemen van zijn geadopteerde "zoon", maar het was het enige dat ze kon doen in het belang van dit arme reekalf zonder mama en papa...

In de loop van de tijd had het gerucht zich echter verspreid dat Cheryl voor de reekalfjes in nood of wezen in het gebied zorgde, dus na het afscheid van Buckwheat was er een opeenvolging van wilde dieren die moesten worden verzorgd en thuis moesten worden verwelkomd voordat ze ze terugstuurde naar hun natuurlijke leefgebied; uiteraard kwispelde de lieve Duitse herder Sarge elke keer dat een nieuw reekalf het huis van Stephen binnenkwam en hij kon niet wachten om weer voor een nieuw dier in nood te zorgen: het zou hem het gevoel geven dat hij thuis was en alsof hij haar geadopteerde zoon was!

Hoe teder is deze Duitse herder met zijn vaderlijk instinct!

Advertisement