Tiener brengt een gehandicapt meisje naar het bal: niemand wilde haar vergezellen naar het feest - BekijkDezeVideo.nl
x
Tiener brengt een gehandicapt meisje…
Duizenden mensen hebben gestemd om een ​​lijst te maken van de mooiste mannen ter wereld: ben je het eens met de uitslag?

Tiener brengt een gehandicapt meisje naar het bal: niemand wilde haar vergezellen naar het feest

10 Juni 2021 • Door Janine
71.109
Advertisement

Volgens de Amerikaanse traditie betekent de komst van de zomer niet alleen het einde van de school, maar ook het langverwachte moment voor alle scholieren op de hogere scholen: het bal om de voltooiing van een nieuwe fundamentele stap in de academische en educatieve carrière van elke zichzelf respecterende tiener te vieren. Meestal is het schoolbal een van de meest verwachte evenementen voor jongens en meisjes, die zich zelfs maanden voor het evenement klaarmaken waarin gegeten en gedanst wordt, je je elegant kleedt en tot diep in de nacht feest.

Volgens de Amerikaanse traditie verwachten de meisjes weken voor het vrolijke en langverwachte evenement een uitnodiging van een student, een vriend, hun partner of een klasgenoot; als stel op het schoolbal verschijnen is een manier om over je te laten praten en te proberen de titel van Koning en Koningin van de avond te winnen; maar er zijn meisjes die die uitnodiging nooit zullen krijgen, zoals Izzy, zeventien jaar.

Dit 17-jarige meisje zit in een rolstoel en wordt om deze reden beschouwd als een tiener met “speciale behoeften”; wie had haar de hand kunnen vragen en haar officieel kunnen uitnodigen voor het schoolbal? Het was duidelijk dat Izzy erg teleurgesteld was dat er niemand naar voren was gekomen, dus plaatste de moeder van het meisje een bericht op Facebook met de vraag of een van de leerlingen van de school haar dochter wilde vergezellen naar het eindejaarsevenement...

Uiteindelijk stapte een vriendelijke jongen genaamd Carson naar voren en bezorgde Izzy een droomavond; Trina Preece, de moeder van Carson, wilde het mooie gebaar van de jongen vertellen, die op Facebook alleen prachtige woorden voor haar oudste zoon had:

Advertisement

“Jongen van me! Een paar weken geleden was ik in tranen, Carson kwam binnen en vroeg wat er aan de hand was. Ik las hem een ​​bericht op Facebook voor van een moeder van een 17-jarig meisje met speciale behoeften, op zoek naar iemand om haar dochter te vergezellen naar het bal. Hij zei: "Mam, dat doe ik!” En dat deed hij! De dag voor het eindejaarsbal lieten we Izzy kennismaken met Carson. Toen vergezelde hij haar naar het bal, waar ze werd gekroond als Hertogin. Daarna zat hij meer dan een uur in haar kamer en keek samen met haar naar tekenfilms! Wat een lieve jongen!"

"Izzy is een lief meisje, ze kan niet praten, ze is rolstoelgebonden, ze heeft een voedingssonde en communiceert meestal niet verbaal. Er zijn echter een paar keer geweest dat haar ogen die van Carson hebben ontmoet en oplichtten alsof het 4 juli was... en, nou ja, die van hem ook! We lijken allemaal veel meer op elkaar dan het lijkt. Kies in een wereld vol keuzes, voor vriendelijkheid! Dit is het verhaal van een jongen die ik gelukkig mijn zoon mag noemen. Het zorgt ervoor dat ik beter wil zijn, het steeds beter wil doen!"

Beste Carson, het gebaar dat je voor Izzy hebt gedaan is echt buitengewoon, je bent een jongen met een groot hart en we zijn er zeker van dat wanneer je ouder bent, je een buitengewone volwassene zult worden, waar iedereen jaloers op zal zijn vanwege je vriendelijkheid en goedheid van geest.

Wij zijn er volledig van overtuigd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt