Hij betaalt de alimentatie met 80.000 munten van één cent: zijn vrouw en dochter schenken ze aan een goed doel - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij betaalt de alimentatie met 80.000…
Het vluchtige moment: 20 foto's die precies één seconde voor een aangekondigde ramp werden gemaakt Ze geeft haar moeder voor haar verjaardag een lot en ze wint een jaar lang £10.000 per maand

Hij betaalt de alimentatie met 80.000 munten van één cent: zijn vrouw en dochter schenken ze aan een goed doel

14 Juni 2021 • Door Janine
3.500
Advertisement

Het was zeker niet het geschenk dat ze op haar 18e verjaardag had verwacht, dat wat Avery Sanford op een beslist ongebruikelijke manier van haar vader kreeg. De man, gescheiden van zijn vrouw, stond niet op goede voet met zijn familie. Misschien heeft hij juist daarom besloten een even duidelijk als ongepast signaal te geven.

Alsof het om te pesten was, bedacht hij om voor de verjaardag van zijn dochter te verschijnen met een aanhanger, waarop hij 80.000 munten van een cent had geladen. De reden? In plaats van regelmatig de alimentatie te betalen, wilde hij met dit gebaar, dat zeker niet onopgemerkt bleef en waar zijn ex-vrouw en dochter voorbeeldig op reageerden, de zaken nog ingewikkelder maken.

foto: Wtvr 06 News

Natuurlijk is het erg onbeschoft om een ​​familielid als alimentatie na een scheiding volledig in centen te betalen. Het was ook geen grap, want de man in kwestie heeft in werkelijkheid van alles verzonnen om het zijn dochter en ex-vrouw moeilijk te maken om zijn geld te gebruiken.

Dus in plaats van cadeaus of een verjaardagskaart naar de 18-jarige op haar verjaardag te sturen, laadde hij 80.000 cent uit een kar die aan zijn auto was bevestigd, recht voor het huis waar ze met haar moeder woont. "Het is je laatste cheque", waren de woorden die hij uitsprak toen de twee hem verbaasd om uitleg vroegen om wat hij aan het doen was.

foto: Wtvr 06 News

Verbijsterd door wat er gebeurde, werden Avery en haar moeder gedwongen om al het kleingeld op te scheppen en, na een eerste moment van wanhoop, besloten ze dat ze die situatie in iets positiefs zouden veranderen. Al dat geld zou naar een goed doel gaan, gedoneerd aan een instantie die zich bezighoudt met het helpen van moeders en kinderen in moeilijkheden omdat ze het slachtoffer zijn van huiselijk geweld.

Advertisement
foto: Wtvr 06 News

Het is niet de eerste keer dat we horen over pesterijen of dergelijke handelingen. Het was zeker geen vriendelijke manifestatie van de kant van de vader, ook al was het, volgens de woorden van de jonge Avery, voor haar nuttig om zichzelf nog meer te overtuigen afstand te nemen van haar vader.

Wat vind je van het gebaar van deze man?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt