Hij geeft zijn dochter de naam van zijn minnares: het meisje kwam er pas vele jaren later achter

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

Hij geeft zijn dochter de naam van zijn minnares: het meisje kwam er pas vele jaren later achter
Advertisement

De komst van een kind is een unieke emotie, een situatie waardoor de band tussen twee verliefde mensen nog meer wordt versterkt en een van de grootste geschenken die het leven kan geven. Gezinsuitbreiding betekent echter ook overleggen en de tijd nemen om verschillende zaken met betrekking tot de toekomst te evalueren en de nodige overeenstemming te bereiken.

Een van de kwesties waarover een paar het meest debatteert bij de geboorte van een kind, is ongetwijfeld de naam die ze het moeten geven. Sommigen denken op de ene manier, sommigen op de andere en een akkoord vinden is niet altijd gemakkelijk. Dat is de reden waarom sommige echtgenoten besluiten een "deal" te sluiten, dat ze daar geen probleem mee hebben. Wat de ouders van onze hoofdrolspeelster deden, maar helaas ontdekte ze later iets vreselijks achter de keuze van haar naam.

via Mirror

Advertisement

Kristina Fletcher komt oorspronkelijk uit Kentucky, Verenigde Staten, en stond in het middelpunt van een niet zo prettige situatie. In een video die op sociale media werd gepost, wilde de jonge vrouw praten over een episode in haar leven die haar erg schokte.

"Ik weet dat de meeste mensen naar iemand anders worden vernoemd om een ​​mooie en hartverwarmende reden, maar zo was het niet voor mij", begint ze. Er waren complicaties en daarom kreeg mijn moeder narcose. Voor mijn komst - vervolgde ze - hadden zij en mijn vader een pact gesloten: als er een jongen werd geboren, zouden ze hem naar zijn grootvader vernoemen en zou zij kiezen, als het in plaats daarvan een meisje was, zou de beslissing aan mijn vader zijn geweest. En zo was het".

Kristina zei dat haar vader haar geboorte en naam ging registreren en dat alles volgens plan verliep. Jammer dat de moeder enige tijd later een trieste ontdekking deed. "Ze kwam erachter dat mijn vader haar bedroog en raad eens hoe de andere vrouw heette? Kristina."

Advertisement
Kristina Fletcher/Instagram

Kristina Fletcher/Instagram

De man had besloten een strategie uit te voeren om zichzelf te ‘”redden” voor het geval hij die naam per ongeluk zou uitspreken. Niemand had het kunnen vermoeden, want voor iedereen zou de fout zijn veroorzaakt vanwege de dochter. Alleen, we weten het goed, duren leugens niet lang en het verraad is toch aan het licht gekomen.

Er waren veel opmerkingen over de bekentenis van onze hoofdpersoon. Verschillende mensen gaven toe net zulke verbijsterende ontdekkingen te hebben gedaan betreft de keuze van hun naam, en anderen vroegen Kristina of ze ondanks alles contact had gehouden met haar vader. De vrouw bekende echter dat ze geen contact met hem heeft, maar alleen met haar moeder.

Wat vind je van dit verhaal? En bovenal, weet jij waar jouw naam vandaan komt?

Advertisement