De kerstkaart van de Britse koninklijke familie laat veel mensen perplex achter: mist Louis een vinger?

Janine image
door Janine

15 December 2023

De kerstkaart van de Britse koninklijke familie laat veel mensen perplex achter: mist Louis een vinger?
Advertisement

Familiefoto's vertegenwoordigen een mooie herinnering, ze vereeuwigen een moment van een gelukkige gebeurtenis die je wilt vastleggen, met de bedoeling het unieke karakter van dat moment te behouden. We hebben vrijwel allemaal foto's waarop we met onze familieleden staan en het is geweldig om die oude herinneringen te kunnen "opgraven" door middel van een eenvoudige foto: door ze te bekijken is het mogelijk om herinneringen op te halen aan gebeurtenissen die jaren geleden hebben plaatsgevonden, om van die vluchtige momenten te “proeven”.

In het verhaal van vandaag heeft de gemaakte foto nog een ander doel dan hierboven vermeld: hij werd gebruikt als kerstkaart door de Britse koninklijke familie, een leuke manier om iedereen een fijne Kerst te wensen. Sommige details van de foto hebben echter de nieuwsgierigheid van een groot aantal mensen gewekt, waardoor ze uiterst verbijsterd waren…

De kaart met kerstwensen van de koninklijke familie

De kaart met kerstwensen van de koninklijke familie

@KensingtonRoyal/Twitter

De prachtige koninklijke familie werd door fotograaf Josh Shinner vereeuwigd in een zeer elegante zwart-wit foto. Een foto gemaakt op een ambachtelijke manier waarbij alle "blauwbloedige" leden evenveel werden benadrukt, zonder enig onderscheid.

Vanaf de bovenkant - aan de linkerkant - kunnen we de lange prins William en zijn vrouw prinses Kate Middleton observeren, haar omhelzend zien we haar oudste zoon, de 10-jarige prins George, en dan iets lager naar beneden - tevens aan de linkerkant - kunnen we de 5-jarige prins Louis en de 8-jarige prinses Charlotte aan zijn zijde zien.

Het monochrome van de afbeelding geeft een vintage en elegante sfeer aan de prachtige familie, de kleding van elk koninklijk lid in zwart-wit: iedereen draagt ​​een wit overhemd en een donkere broek. Maar als je bij de perfectie van de foto een beetje oplet, zie je een aantal "bijzondere" details, bijna verontrustend.

Advertisement

De "afwijkingen" op de foto

De "afwijkingen" op de foto

@KensingtonRoyal/Twitter

Als je goed naar prins Louis kijkt, om precies te zijn naar zijn hand die op de armleuning van de stoel rust, kun je zien hoe de middelvinger van het kind lijkt te ontbreken... een effect dat wordt gegeven door het perspectief van de foto? Of sloot de kleine gewoon op een "ongelukkige" manier zijn hand? Maar dat is niet het enige detail waar gebruikers over praatten.

Prins Louis is het enige lid van de Britse koninklijke familie dat een korte broek draagt: alle anderen dragen een lange broek, in ieder geval tot net boven de enkel. Als het gaat om een ​​afbeelding met zulke spraakmakende mediafiguren (om voor de hand liggende redenen), wordt niets aan het toeval overgelaten: moeder en dochter dragen precies hetzelfde type donkergekleurde spijkerbroek en op dezelfde manier kleden William en George zich in alles hetzelfde. Louis daarentegen verschilt qua aspect, aangezien hij de enige is die een korte broek draagt. En dat is nog niet alles.

Kijkend naar Charlotte, haar linkerhand, hebben sommige gebruikers erop gewezen hoe deze er vreemd "langwerpig" uitziet. Volgens sommigen lijken haar vingers bijna eindeloos voor een jong meisje. Kortom, velen waren zo onder de indruk van deze details dat ze beweerden dat de foto bewerkt is… Wat denk jij?

Advertisement