Ze beschadigen een miniatuurdorp: ouders dwingen hen als straf vrijwilligerswerk te doen in het park - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze beschadigen een miniatuurdorp: ouders…
Paard steelt de show tijdens de fotoshoot van een zwanger stel

Ze beschadigen een miniatuurdorp: ouders dwingen hen als straf vrijwilligerswerk te doen in het park

21 Juni 2021 • Door Janine
1.635
Advertisement

Ouder zijn betekent niet alleen je kinderen grootbrengen en te eten geven, maar het betekent ook weten hoe je ze een systeem van waarden en opvoeding kunt geven waarmee ze op een dag extreem succesvolle volwassenen kunnen worden, vriendelijk en onbaatzuchtig met iedereen. Meer dan school is de rol van vader en moeder cruciaal om een ​​welgemanierde en beleefde jongen te kunnen vormen. Maar heel vaak blijkt de opvoeding die thuis wordt gegeven niet voldoende te zijn...

Het is bijvoorbeeld belangrijk om te begrijpen dat kinderen die misstanden begaan noodzakelijkerwijs gestraft moeten worden of op zijn minst een waardevolle les moeten worden geleerd zodat ze die daad niet nog eens doen. Zoals een ​​drietal jongens overkwam tussen de 13 en 14 jaar, die uit pure verveling een deel van een miniatuurdorp verwoestten; gelukkig konden de beheerders van Southsea Model Village in Zuid-Engeland echter door de verborgen camera's van de speeltuin voor het hele gezin de jongens identificeren die deze wandaden hadden begaan.

Toen de ouders van deze kinderen werden geïdentificeerd en vervolgens gewaarschuwd, werd een voorbeeldige straf gegeven...

Mark Wilson, manager van Southsea Model Village, zei over het incident: "We hebben drie jongens meegenomen om vrijwilligerswerk te doen en de politie heeft met hen gesproken. Het was een groep kinderen van die leeftijd, welke al eerder modellen hadden kapotgemaakt en toen de ouders van deze tieners het wangedrag op Facebook ontdekten, voelden ze zich zo beschaamd en verontwaardigd.

Maar op dwingend bevel van hun ouders deden deze kinderen vrijwilligerswerk in het park, veegden ze de straten van het miniatuurdorpje en haalden ze afval op. "De schade die de kinderen in Southsea Model Village aanrichtten, kostte het parkmanagement ongeveer £500 voor de vernietigde personages en £1.200 voor de beschadigde spoorwegen van het treintje.

Advertisement

Pubblicato da Southsea Model Village su Domenica 23 maggio 2021

Gelukkig kwam de gemeenschap van Southsea in actie om het miniatuurdorp financieel te helpen, en dankzij GoFundMe slaagden ze erin om in minder dan een week meer dan £8.500 op te halen; dankzij dit bedrag kochten en installeerden de parkbeheerders vervolgens 10 nieuwe beveiligingscamera's.

Maar zullen die kinderen in de tussentijd hun les geleerd hebben? We hopen van harte van wel en dat dergelijk vandalisme nooit meer plaats zal vinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt