Een vermist autistisch kind is veilig en wel in het bos gevonden: zijn honden hadden hem beschermd - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vermist autistisch kind is veilig…
Haar ex-man wint $273 miljoen in de loterij: Professor installeert een wieg in zijn kantoor zodat een jonge moeder de lessen kan volgen

Een vermist autistisch kind is veilig en wel in het bos gevonden: zijn honden hadden hem beschermd

23 Juni 2021 • Door Janine
31.213
Advertisement

Kinderen zijn nieuwsgierig, dynamisch, altijd op zoek naar prikkels en nieuwe dingen om te ontdekken. Juist daarom weten ouders dat ze hen altijd onder controle moeten houden. Maar de familie van Marshal Butler heeft de ergste nachtmerrie van elke ouder meegemaakt, eindeloze en vreselijke uren doorgebracht waarin ze hun zoon niet meer konden vinden. Marshal is een autistisch kind en communiceert niet verbaal met andere mensen en op de dag van zijn verdwijning was hij pas 3 jaar oud. Dus je kunt je de angst en bezorgdheid van de twee ouders wel voorstellen!

via: nypost

De kleine Marshal woont in Ponce de Leon, in Florida, en verdween op een woensdagochtend samen met zijn honden, Nala en Buckwheat, in het niets, met alleen een luier aan. Zodra de familie op de hoogte was van de verdwijning van het kind, sloegen ze onmiddellijk alarm: iedereen maakte zich grote zorgen en ook de buren waren actief in de zoektocht - ze kamden de hele omgeving uit - terwijl de sheriff aan de slag ging en de vermissing op Facebook plaatste. Corey Dobridnia, een agent in het Walton County Sheriff's Office, zei dat het hun doel was om zoveel mogelijk leden van de dienst ter plaatse te krijgen om te helpen bij het zoeken in het gebied. Elke minuut, in het geval van een vermissing, is in feite heel kostbaar.

De enige geruststelling voor de familie was dat Marshal niet alleen was: ook hun twee honden waren met hem verdwenen. De honden beschermden het kind, dat op de dag van zijn verdwijning veilig en wel in het bos werd gevonden, in het gezelschap van zijn viervoeters. Agent Dobridnia zei: "Marshal was heel vrolijk toen hij werd gevonden. Een beetje vies van de wandeling in het bos, maar ongedeerd en gelukkig. Honden zijn loyale wezens. Ik heb het gevoel dat ze waarschijnlijk wisten dat ze bij hem moesten blijven toen ze zagen dat hij alleen was. Hun instinct nam het over. Ze bleven bij het kind en hielden hem in de gaten totdat hij was gevonden”.

Advertisement
foto: VJHG

Hoewel iedereen hard heeft gewerkt om Marshal ongedeerd thuis te brengen, zijn de echte helden van dit verhaal Nala en Buckwheat, die hun eenzame en verloren baasje hebben beschermd en laten zien hoe trouw de honden zijn en hoeveel hulp ze kunnen bieden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt