Op 24-jarige leeftijd studeert ze af met haar tien dagen oude baby, gewikkeld in haar toga

Janine image
door Janine

25 December 2023

Op 24-jarige leeftijd studeert ze af met haar tien dagen oude baby, gewikkeld in haar toga
Advertisement

Op het moment dat je afstudeert, bereik je eindelijk een langverwacht doel, behaal je een kwalificatie voor hoger onderwijs en openen zich veel werkscenario's waarin je betrokken kunt raken. Studeren loont uiteindelijk altijd en het is goed om te kunnen genieten van de welverdiende felicitaties voor het bereiken van zo'n belangrijk doel.

Een jonge vrouw deed er alles aan om aanwezig te zijn bij haar diploma-uitreiking: ze ging zelfs zo ver dat ze een heel speciale gast meebracht, wat iedereen emotioneel maakte. De dag van haar afstuderen zal zeker bij veel mensen in het geheugen gegrift blijven.

Advertisement

Grace's ongelooflijke diploma-uitreiking

Grace's ongelooflijke diploma-uitreiking

Ferris State University

De vrouw in kwestie heet Grace Szymchack, ze is 24 jaar oud, en na veel opofferingen en hard werken slaagde ze erin af te studeren. Omdat ze een alleenstaande moeder is, heeft ze ongetwijfeld talloze obstakels moeten overwinnen om een ​​titel te verkrijgen die, zoals we weten, een aanzienlijke inzet en doorzettingsvermogen vereist. Maar dat is niet wat zoveel commotie teweegbracht.

Grace studeerde af aan de Ferris State University in Michigan (VS) toen ze op het punt stond te bevallen: de geboortedatum van haar tweede kind – een meisje – werd ongeveer enkele dagen na de eerste helft van december verwacht, terwijl de diploma-uitreiking precies half december zou hebben plaatsgevonden.

De baby had echter andere plannen en kwam een paar dagen eerder op de wereld…maar Grace was, na al haar inspanningen, niet van plan het feest samen met haar klasgenoten te missen en dus maakte ze een nogal ongewone keuze.

Advertisement

De plannen voor de toekomst van de jonge vrouw

De plannen voor de toekomst van de jonge vrouw

Rawpixel/Freepik - Not the actual photo

Ze besloot haar baby van net 10 dagen oud, Annabelle, mee te nemen naar de diploma-uitreiking! Het kleine meisje was letterlijk in de zwarte toga van de jonge vrouw gewikkeld en met haar baby op schoot liep ze door de lange gang tot aan de uitreiking van haar felbegeerde titel. Alle aanwezigen waren verbaasd en vol emotie toen ze dat tafereel zagen.

Nu gaat Grace op zoek naar een baan op het gebied van de vroege kinderjaren: ze houdt zo veel van kinderen dat ze van hun opvoeding haar werk wil maken: "Ik hou van het idee om nauw samen te werken met de kleintjes... Ik heb het gevoel dat ik echt het verschil kan maken en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan", verklaarde de vrouw.

De moedige keuze van de jonge vrouw om haar dochtertje mee te nemen werd gezien als een voorbeeld van vastberadenheid: de universiteit prees de vrouw, zei trots op haar te zijn en wenste haar het beste voor haar toekomst. Wat vind jij van de keuze die Grace maakte?

Advertisement