Een moeder die al haar tanden verloor tijdens de zwangerschap toont trots haar prachtige fysieke transformatie - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder die al haar tanden verloor…
Leraar zorgt voor 60 leerlingen zonder ouders om te voorkomen dat ze zich in de steek gelaten voelen Hij ziet een hondje achtergelaten in een auto onder de zon en aarzelt niet om het raam te breken om het te redden

Een moeder die al haar tanden verloor tijdens de zwangerschap toont trots haar prachtige fysieke transformatie

03 Juli 2021 • Door Janine
3.165
Advertisement

Voor veel mensen is het al moeilijk genoeg om jezelf te accepteren zoals je bent, stel je voor hoe het zou kunnen zijn om te proberen je zelfrespect te vergroten wanneer zich fysieke problemen voordoen, zoals kaalheid of overmatige vetophoping. Hoewel veel mannen gedwongen worden om het probleem van haaruitval onder ogen te zien, zijn er niet veel vrouwen die op een bepaald moment in hun leven hun tanden beginnen te verliezen. Wat er met Alicia, "princxssglitterhead" op sociale media, is gebeurd, is eigenlijk heel zeldzaam, maar toch echt gebeurd: na het krijgen van 4 kinderen heeft de 36-jarige al haar tanden verloren. Het is duidelijk dat de jonge vrouw zich verschrikkelijk voelde door deze fysieke toestand en het duurde lang voordat ze zichzelf kon accepteren en van zichzelf kon houden, zelfs met een kunstgebit.

Haar video op TikTok, waarin ze haar natuurlijke uiterlijk laat zien, zonder zelfs maar een kunstgebit te dragen, was een daad van grote moed en acceptatie voor haar. In de video, die viraal ging, laat Alicia duidelijk zien hoe ze zich voorbereidt om het huis te verlaten telkens als ze een feestje of een belangrijke afspraak heeft. Allereerst draagt ​​ze haar kunstgebit, daarna doet ze vakkundig make-up op en droogt ze haar haar: het resultaat laat je letterlijk sprakeloos! Een video die bedoeld is om al die mensen te bemoedigen die zich hopeloos hebben gevoeld vanwege hun fysieke gebreken.

Alicia begon gebitsproblemen te krijgen sinds haar eerste zwangerschap, toen ze 21 was: "Ik had geen idee hoe erg de zwangerschap mijn lichaam echt aantastte, totdat ik mijn baby kreeg", zei de vrouw. Natuurlijk werd Alicia gekenmerkt door het verlies van haar tanden: "Het feit dat ik mijn tanden verloor, trof me erg emotioneel", zei ze, "mijn man trouwde met me met perfecte tanden... maar het jaar daarop begon ik ze te verliezen!". Helaas kunnen er tijdens de zwangerschap gebitsproblemen ontstaan ​​en zijn de oorzaken vooral te wijten aan genetica, slechte voeding en hormonale veranderingen. Bovendien heeft Alicia sinds haar kindertijd geen bijzondere sympathie voor de tandarts, nog een reden die haar ertoe bracht een behandeling uit te stellen. Gelukkig vond ze echter een goede tandarts die haar binnen een paar jaar toestond een kunstgebit te gebruiken.

Advertisement

Hoewel Alicia nog steeds betaalt voor haar kunstgebit, dat $16.900 kostte, is ze best tevreden met hoe ze eruitziet. Zoals je je kunt voorstellen, slaagt het kunstgebit erin om haar grootste gebrek te verbergen en haar wat meer zekerheid te geven. Ze had niet verwacht dat haar video door meer dan een miljoen mensen zou worden gezien en gewaardeerd, maar blijkbaar moet de jonge vrouw indruk hebben gemaakt op de gevoelens van zoveel mensen. Haar advies voor alle zwangere vrouwen is om naar een ​​goede tandarts te gaan en de situatie tijdens de zwangerschap in de gaten te houden; eet gezond en verwaarloos de mondhygiëne niet, zonder te overdrijven.

We laten je de video achter van haar fantastische transformatie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt