Hij trouwt met beide vrouwen op wie hij verliefd is en hoopt ze nu tegelijkertijd zwanger te maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij trouwt met beide vrouwen op wie…
Hij loopt 27 km per dag om naar zijn werk te gaan: een onbekende biedt hem een ​​lift aan en verandert zijn leven Deze dokter heeft het grootste deel van haar lichaam getatoeëerd en elke dag vecht ze tegen de vooroordelen van mensen

Hij trouwt met beide vrouwen op wie hij verliefd is en hoopt ze nu tegelijkertijd zwanger te maken

25 Juni 2021 • Door Janine
2.244
Advertisement

Er zijn mensen die de behoefte voelen om hun liefde voor meerdere mensen te uiten, zonder zich veroordeeld te voelen of vast te zitten in een traditionele relatie waarin ze zich niet thuis voelen. Heb je ooit gehoord over "polyamorie"? Het is de gewoonte of wens van een persoon om meerdere intieme relaties tegelijkertijd te hebben, altijd met de volledige toestemming van alle betrokken partners. Natuurlijk is niet iedereen geschikt voor een polyamoreuze relatie, maar sommigen zeggen dat ze op deze manier het ware geluk hebben gevonden. De hoofdrolspelers van dit verhaal hebben ons hun eigen ervaring verteld over hun leven als koppel of, beter gezegd, hun leven met z’n drieën! Jimmy Silva en ChaCha Sahagun, zijn vriendin sinds het lyceum, voelden beiden een gemis: de aanwezigheid van een derde persoon. Een wens die ze allebei vervulden toen ze Summer Pelletier ontmoetten. Sindsdien heeft hun relatie een andere wending genomen.

Jimmy Silva, een 36-jarige Californiër, en ChaCha Sahagun, 32, daten al sinds ze op school zaten en hadden altijd een goede relatie. Beiden begrepen echter dat ze zich wilden openstellen voor een nieuw concept van relatie en liefde, waarbij ze de filosofie van polyamorie omarmden. In de praktijk kwam deze keuze spontaan tot stand toen de twee Summer Pelletier, een jonge vrouw van toen net 18, ontmoetten op een zakelijk evenement. Het is sinds 2012 dat ze als stel, Jimmy en ChaCha, een trio werden!

De drie probeerden aanvankelijk een open relatie te hebben, maar al na een paar jaar realiseerden ze zich dat hun gevoelens voor elkaar beslist heel serieus waren. De grote stap naar het huwelijk was slechts een kwestie van tijd: in 2019 deed Jimmy hen allebei zijn aanzoek en gaf de vrouwen allebei een diamanten ring. De ring van zijn bruiden was gemaakt van dezelfde steen, die vervolgens in tweeën werd gedeeld.

Advertisement

Na erin te zijn geslaagd om met z’n drieën te trouwen, waren de uitdagingen nog niet voorbij. Jimmy zei: "Ik wil ze allebei tegelijk zwanger maken. Het zal niet makkelijk zijn, maar het gaat me lukken", zei de man vol liefde en hoop. ChaCha en Summer's familie, hoewel traditionalisten, zijn ruimdenkend en steunen de relatie van de drie, terwijl Jimmy's familieleden niet zo overtuigd zijn en zelfs dreigden hem af te wijzen toen hij hen uitnodigde voor zijn bruiloft. Ondanks alle vooroordelen en moeilijkheden is dit trio verheugd om samen te zijn!

Wat vind jij? Geloof jij in polyamorie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt