Op 83-jarige leeftijd wil ze haar leven veranderen en gaat ze reizen in een camper: "Ik voel me weer jong!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 83-jarige leeftijd wil ze haar leven…
40-jarige vrouw bekritiseerd omdat ze zich te jeugdig kleedt: “Het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit” Hij redde 669 Joodse kinderen van nazi-deportatie met treinreizen: de overlevenden zijn hem nog steeds dankbaar

Op 83-jarige leeftijd wil ze haar leven veranderen en gaat ze reizen in een camper: "Ik voel me weer jong!"

07 Juli 2021 • Door Janine
1.546
Advertisement

Het leven is korter dan je denkt en juist daarom moet je het ten volle leven en er zoveel mogelijk van genieten. Sara Vallejo is een 83-jarige vrouw die haar zin in avontuur en nieuwe dingen niet heeft verloren, en vandaag is haar verhaal een kleine inspiratiebron voor degenen die, net als zij, de wereld willen zien en zich "thuis" willen voelen. De lieve vrouw reist namelijk met een camper in Argentinië, haar geboorteland, en gelooft absoluut niet dat haar leeftijd een obstakel kan zijn bij het realiseren van haar dromen. De vrouw heeft ook een houten huis in Tucumán, maar iedereen weet dat haar "echte thuis" de camper is. "Als ik achter het stuur zit, voel ik me weer jong en mooi!" zei Sarah met een glimlach, in een poging de sterke emoties uit te leggen die ervoor zorgen dat ze het voertuig bestuurt en nieuwe mensen ontmoet.

Sara had nog nooit een camper of een groot voertuig bestuurd, maar ze ging graag de uitdaging aan die schertsend werd voorgesteld door een vriend van haar: “Je hebt geparasaild en nog nooit met een camper gereden?!". Zo gezegd zo gedaan: na haar scheiding heeft Sara besloten om zichzelf deze nieuwe ervaring te geven, enthousiast over deze nieuwigheid. Sara is een echt voorbeeld om te volgen als het erom gaat je angsten onder ogen te zien en altijd met nieuwe dingen te experimenteren: "Ik had nog nooit een groot voertuig bestuurd, noch een bestelwagen of een vrachtwagen. Ik wist niet hoe ik de zeven meter lengte van de camper of de zes wielen moest gebruiken. Maar zodra ik de motor startte, leek het of ik in een Fiat 600 reed!" herinnert Sara zich.

foto: Youtube / 80 Años No Son Nada Sara Vallejo

De vrouw zei dat ze altijd veel goede mensen heeft ontmoet die klaar staan ​​om anderen te helpen. Zelf zegt ze dat ze vast kwam te zitten met kapotte remmen op een bergachtig stuk, maar na 2-3 uur hulp kreeg van een stel dat reisde met een kind en een hond. Sara bleef een tijdje bij hen totdat ze erin slaagde haar probleem met de camper op te lossen.

Tijdens haar reizen ontmoet Sara veel goede mensen; sommigen stelden voor om met haar mee te reizen en te rijden, ze stelt ze een beetje op de proef, maar dan geeft ze aan dat hun plaats op de passagiersstoel is: Sara geeft de sensatie van het rijden met haar camper niet snel op!

Advertisement
foto: Youtube / 80 Años No Son Nada Sara Vallejo

"Ik heb altijd iets in gedachten dat me in leven houdt. Elke dag is uniek en onherhaalbaar... Ik voel me niet oud! Het lichaam helpt me niet altijd, maar mijn hoofd en mijn wil om te leven wel... ik heb mijn hele leven voor me om te blijven reizen" zei Sara, en misschien kunnen ook wij haar prachtige levensfilosofie koesteren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt