Ze werd 72, maar op de foto's van haar verjaardagsfeestje ziet ze eruit alsof ze amper 40 is - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze werd 72, maar op de foto's van haar…
Ze heeft 4 kinderen en heeft geen geld om de metselaars te betalen: deze moeder stroopt haar mouwen op en bouwt zelf haar huis Zwerfhond raakt gehecht aan een stewardess en wacht elke dag op haar bij de deur van het hotel

Ze werd 72, maar op de foto's van haar verjaardagsfeestje ziet ze eruit alsof ze amper 40 is

06 Juli 2021 • Door Janine
5.580
Advertisement

Ouder worden is onvermijdelijk, maar tegenwoordig zijn er een reeks producten en oplossingen om deze stap te vertragen, zo natuurlijk, maar zo gehaat door veel vrouwen en mannen. Niemand heeft het levenselixer nog ontdekt, maar er zijn mensen die zeker weten hoe ze jong moeten blijven. Een sprekend voorbeeld in die zin is de Amerikaanse ontwerpster, van Chinese afkomst, Vera Wang. De vrouw vierde haar 72e verjaardag in juni 2021, maar als je naar haar foto's kijkt, lijkt het of de tijd voor haar vele jaren geleden is gestopt. Op de foto's van haar feest lijkt het een party om haar 40 jaar te vieren in plaats van 72! Maar wat is haar geheim? De beroemde ontwerpster heeft enkele suggesties om te geven...

Als we aan een zeventigjarige vrouw denken, stellen we ons een grijsharige grootmoeder voor, wat rimpels en kleren die bij haar leeftijd passen. Vera Wang past niet eens in de verste verte in deze denkbeeldige beschrijving, ondanks haar 72 jaar, en op haar verjaardagsfeestje verscheen ze in een lange, felgekleurde jurk en heel lang, donker haar. Het is normaal om je ogen wijd te openen en je af te vragen of Vera Wang echt 72 is en of ze jaren geleden een toverdrank heeft gevonden waarmee ze altijd zo in vorm weet te blijven.

Wat zijn haar tips om er jong uit te blijven zien? Laat je allereerst niet geobsedeerd raken door leeftijd en het verstrijken van de tijd: je moet voor je lichaam zorgen, ongeacht deze gedachten, - alleen op deze manier kun je beter leven, zonder overweldigd te worden door negativiteit. Onder de meer "praktische" tips raadt Wang echter aan om te werken, voldoende te slapen en jezelf niet te veel aan de zon bloot te stellen. Een goede gewoonte van de moderne Aziatische cultuur zou zijn om elke keer dat je het huis verlaat een beetje zonnebrandcrème op je gezicht aan te brengen.

Misschien wel het meest verrassende is dat de ontwerpster niet zo dol is op fysieke activiteit. Voor haar is het blijkbaar niet zo'n belangrijke activiteit in haar dagelijkse schoonheidsroutine.

Advertisement

Wat zeker is, is dat sommige tips voor sommige mensen beter werken en voor anderen minder. Helaas (of gelukkig) is de sleutel tot de eeuwige jeugd nog niet ontdekt en voor wie fit wil blijven zijn er alleen maar "oude remedies": beweging, gezonde voeding, goed slapen en goed voor jezelf zorgen.

Naast het fysieke mag de geest niet worden verwaarloosd. Alleen door goed voor jezelf te zorgen, kun je op het punt komen waarop "leeftijd geen obstakel is".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt