Dit meisje heeft een veel langere romp dan normaal: "op internet zeiden ze dat ik op een duizendpoot lijk"

Janine image
door Janine

26 September 2022

Dit meisje heeft een veel langere romp dan normaal: "op internet zeiden ze dat ik op een duizendpoot lijk"
Advertisement

Soms horen we dat we van ons lichaam moeten houden omdat het het belangrijkste “thuis” is dat we hebben en het enige waar onze ziel voor altijd zal leven. Zo probeert iedereen zo goed mogelijk voor zijn lichaam te zorgen. Of het nu lang, klein of een andere mogelijke vorm is, het is juist dat anderen nooit aan de schoonheid ervan twijfelen en dat ze zich niet overgeven aan onvriendelijke opmerkingen.

Iets waar de vrouw waar we je over willen vertellen helaas mee te maken heeft gehad. Ze werd zwaar bekritiseerd voor het plaatsen van clips op sociale media die haar bijzondere lichaamsvorm laten zien. We vertellen je wat meer over haar.

via New York Post

Advertisement
emmielovescows/Tik Tok

emmielovescows/Tik Tok

Emmie is een 22-jarige vrouw die beroemd is geworden op internet vanwege enkele video's die op haar Tik Tok-profiel zijn geplaatst. Het meisje besloot een kenmerk van zichzelf te laten zien die veel gebruikers verbaasde. De korte shirts of zwemkleding onthullen een extreem langere romp dan normaal. Het meisje speelde veel met dit aspect en maakte de clips zo dat haar lange romp beetje bij beetje zichtbaar werd.

Prachtig in een slanke en strakke lijn, las het meisje echte - en moest dus reageren op - veel onaardige opmerkingen over deze bijzonderheid. Sommigen hebben haar zelfs vergeleken met een duizendpoot, maar haar reactie liet niet lang op zich wachten: "Leer vriendelijker te zijn", schreef ze in een van haar berichten.

Maar als er aan de ene kant niet erg leuke grappen waren, waren er aan de andere kant gebruikers die haar lichaam waardeerden en haar adviseerden om de modewereld te betreden.

Advertisement
emmielovescows/Tik Tok

emmielovescows/Tik Tok

Er waren ook mensen die haar naar haar lengte vroegen en hoewel ze erg "lang" lijkt, heeft Emmie onthuld dat ze helemaal niet zo lang is. Alleen haar romp is heel bijzonder en heeft een grotere extensie dan normaal. Bovendien bekende ze dat ze om fit te blijven 5 dagen per week naar de sportschool gaat en ongeveer 1 uur en 30 minuten traint.

Omdat ze speciaal is en het heeft gedeeld, heeft ze een groot aantal volgers en, vanwege een video in het bijzonder, meer dan 25 miljoen views. Recordaantallen die haar hebben getransformeerd tot een jonge ster op het web en die haar uniekheid bij veel mensen bekend hebben gemaakt.

Wat vind je van haar lichaam? Het is heel bijzonder, vind je niet?

Advertisement