Elfjarige redt haar 6-jarige broertje van een vreemdeling die hem wilde ontvoeren terwijl ze aan het spelen waren - BekijkDezeVideo.nl
x
Elfjarige redt haar 6-jarige broertje…
Ze willen een tweede keer trouwen, nadat de man zijn overgang van man naar vrouw heeft voltooid 40-jarige vrouw bekritiseerd omdat ze zich te jeugdig kleedt: “Het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit”

Elfjarige redt haar 6-jarige broertje van een vreemdeling die hem wilde ontvoeren terwijl ze aan het spelen waren

07 Juli 2021 • Door Janine
20.303
Advertisement

Elke ouder zou alles doen om zijn kinderen te beschermen tegen de verschillende en mogelijke gevaren die hen omringen, maar ze slagen er niet altijd in om er te zijn in tijden van nood. Niet uit nalatigheid, maar uit menselijke afleiding. Het belangrijkste is om kinderen te kunnen opvoeden, zodat ze weten hoe ze met potentieel gevaarlijke situaties moeten omgaan. Gelukkig wist de kleine 11-jarige Julianne Moore wat ze moest doen toen haar broertje plotseling in gevaar verkeerde, ondanks dat ze erg bang was. Een vreemdeling probeerde in feite Hayden, het jongere broertje van Julianne, te ontvoeren, maar zij was in staat snel en met grote moed te handelen en de situatie te redden.


De situatie had kunnen escaleren en vandaag meldt Julianne op een bewuste manier dat haar broer dankzij haar veilig en wel is. De twee waren samen aan het spelen in de tuin van hun huis in Cleveland, in Ohio (VS), toen een vreemdeling hun huis naderde en hen begon te observeren. Aanvankelijk keek de man hen alleen maar aan terwijl ze aan het spelen waren en hij wat brabbelde, - Julianne vertelde dat noch zij noch Hayden een enkel woord konden verstaan ​​dat uit de mond van de man kwam. Toen, plotseling, haalde de vreemdeling uit naar Hayden en greep hem bij de arm. Julianne gilde en pakte prompt Haydens andere arm vast en rukte hem weg in een poging hem bij de kwaadwillende weg te krijgen.

Julianne was goed geïnstrueerd door haar vader, Joshua, over de gevaren en mogelijke kwaadwillenden die onze wereld bevolken. Een les die natuurlijk niet bedoeld was om zijn dochter bang te maken, maar om haar een dreiging te laten herkennen wanneer die zich voor haar ogen aandiende. Julianne heeft laten zien dat ze haar les goed had geleerd: dankzij haar kordaatheid redde ze letterlijk haar broertje. Het meisje rende onmiddellijk, hand in hand met haar broer, om haar vader te roepen, die woedend het huis verliet, klaar om de aanvaller onder ogen te zien die zijn zoon wilde ontvoeren. De man negeerde Joshua echter en liep weg met zijn rug naar hem toe. Joshua belde vervolgens onmiddellijk de politie en waarschuwde de politie dat een man zojuist had geprobeerd zijn 6-jarige jongen te ontvoeren.

Advertisement

Joshua, de vader van de twee kinderen

De politie slaagde erin de aanvaller, Pedro Luyando, een 33-jarige man, op te sporen en te arresteren voordat hij een ander kind iets kon aandoen. Joshua zegt dat hij erg trots is op zijn dochter Julianne en ook de hele gemeenschap in Cleveland prees haar voor haar moed - een echte heldin!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt