Hond "geeft de gunst terug" aan de familie die hem heeft geadopteerd en redt hen van een brand - BekijkDezeVideo.nl
x
Hond "geeft de gunst terug" aan de familie…
Professor houdt het zoontje van een jonge studente in zijn armen zodat ze de les beter kan volgen Brandweerman redt pup uit een brand en besluit hem vervolgens te adopteren: zijn baasjes hadden hem in de steek gelaten

Hond "geeft de gunst terug" aan de familie die hem heeft geadopteerd en redt hen van een brand

12 Juli 2021 • Door Janine
2.018
Advertisement

Als we een hond adopteren van de straat of uit een asiel, weten we heel goed dat we hem niet alleen een tweede kans geven, maar dat we letterlijk zijn leven op veel verschillende manieren redden. Door hem bij ons thuis te verwelkomen, geven we hem onvoorwaardelijke liefde en genegenheid, wat de enige dingen zijn die de hond zonder familie meer dan wat dan ook wil. Maar wat we ons niet realiseren is dat deze vierpotige engelen vaak degenen zijn die letterlijk ons ​​leven redden wanneer we het het minst verwachten...

via: India TV
foto: India TV

Dit is het ontroerende verhaal van Bravo, een hond die zijn hele leven in de straten van India heeft doorgebracht, zonder een veilig dak om onder te slapen, een mensenfamilie die hem onvoorwaardelijke genegenheid en liefde, veiligheid en bescherming heeft gegeven. Maar met de komst van Shesh Sarangdhar, een 38-jarige man die een computertechnologiebedrijf runt in Greater Noida, is Bravo's leven voor altijd ten goede veranderd.

Dankzij zijn nieuwe mensenfamilie vond Bravo eindelijk iemand die om hem gaf en die van hem hield zoals hij was, namelijk een vriendelijke, aanhankelijke en speelse hond; daarnaast maakte deze zwerfhond ook kennis met vier andere honden die Shesh in maart 2021 samen met zijn vrouw had geadopteerd.

foto: India TV

Alles leek goed te gaan in dit perfecte gezin, maar op een nacht gebeurde het ondenkbare; terwijl Shesh en zijn vrouw in hun slaapkamer sliepen, hoorden ze Bravo aanhoudend blaffen en aan de deur van hun kamer krabben, alsof hij hen dringend op de hoogte wilde brengen van iets. Aanvankelijk verveeld en geïrriteerd door het nachtelijke gedrag van de hond, opende de eigenaar zijn deur en zag iets angstaanjagends: het huis stond vol rook die van de verdieping eronder kwam!

Al die rook kwam uit de keuken, die op dat moment letterlijk in brand stond; met emmers water slaagde Shesh erin de vlammen te doven en ervoor te zorgen dat het vuur zich niet uitbreidde en het hele huis trof; en dit alles was mogelijk geweest dankzij de tussenkomst en het alarm dat de goede hond aan zijn baasjes had proberen door te geven.

Advertisement
foto: India TV

Gelukkig wist Shesh het vuur helemaal zelf te blussen, zonder hulp van de brandweer; kort daarna ontdekte hij van zijn vrouw dat de oorzaak van al die vlammen en al die rook een pan met olie was die ze diezelfde avond per ongeluk in de oven had laten staan. Maar gelukkig was Bravo er: "In onze samenleving hebben we vaak een hekel aan zwerfhonden, maar dit verhaal laat zien hoe gevoelig en alert deze honden zijn. Shesh maakt deel uit van onze groep dierenliefhebbers toen we hoorden over het incident, het verhaal heeft ons diep getroffen," zei de opvang waaruit Bravo afkomstig was.

Deze grote hond met een hart van goud redde letterlijk het leven van zijn menselijke familie, alsof hij iets terug wilde doen: als Shesh hem had gered van een treurig lot, was hij het nu die dat van hen wilde redden van een groot gevaar; heel goed Bravo!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt