Onderwijzeres vraagt ​​haar kleine leerlingen om getuigen en bruidsmeisjes te zijn op haar huwelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Onderwijzeres vraagt ​​haar kleine…
Dit 5-jarige meisje heeft een ambulance gebeld om haar vader te redden, terwijl ze op een benijdenswaardige manier kalm blijft Een 6-jarige jongen redt het leven van zijn lerares tijdens een les

Onderwijzeres vraagt ​​haar kleine leerlingen om getuigen en bruidsmeisjes te zijn op haar huwelijk

16 Juli 2021 • Door Janine
20.063
Advertisement

Docent zijn betekent niet alleen discreet je werk doen door elke ochtend je klas binnen te komen en saaie lessen te geven aan leerlingen of studenten op school. Docent zijn betekent in de meeste gevallen ook en vooral het tot stand brengen van een relatie van genegenheid en wederzijds vertrouwen tussen de onderwijzer en de kinderen. Om deze reden, en om de wederzijdse liefde te vieren die is ontstaan ​​tussen haar en haar kleine leerlingen, had een onderwijzeres van de basisschool een ontroerend voorstel tijdens een les in de klas...

via: Yahoo News

De lerares van de basisschool heet Alexandra Stamps, woont in Wichita, in Kansas, en werkt op de McLean Science and Technology Magnet Elementary School; in juli 2021 zou ze trouwen met haar geliefde partner Mason McDowell, ook een leraar maar van een middelbare school en dus besloot ze van haar aanstaande huwelijk een echt vreugdevol feest te maken vol emotie en verrassingen.

Op een dag, terwijl ze in de klas zat voor haar gebruikelijke les, deed ze een ontroerend voorstel aan haar kleine leerlingen: ze vroeg de meisjes in de klas of ze haar bruidsmeisjes wilden zijn voor haar aanstaande huwelijk, terwijl ze de jongens voorstelde om speciale getuigen voor haar te zijn; onnodig te zeggen dat de belangrijkste reactie enthousiasme en immense blijdschap was!

Alexandra was echt een heel bijzondere en geliefde juf, en ze wist dat haar kleine leerlingen dit onmiddellijk zouden accepteren; Mason was in staat om hetzelfde te doen met zijn klas op de middelbare school: "We brengen meer dan 40 uur per week met hen door en we houden allebei heel veel van onze studenten. En daarom dacht ik dat het leuk zou zijn om ze bij de feestelijkheden te betrekken in plaats van om ze alleen als genodigden te hebben."

Advertisement

En dus hebben 18 kinderen uit groep 5 van Alexandra en 19 uit groep 8 van Mason zich allemaal netjes aangekleed om de bruiloft tussen hun twee favoriete docenten te vieren: de religieuze ceremonie en de daaropvolgende receptie waren een zee van bruidsmeisjes in witte jurken en kleine getuigen in elegante zwarte pakken met witte overhemden!

Alexandra zei: "Ik wil ze gewoon dit speciale deel van mijn leven geven. Ik wil dat ze er deel van uitmaken omdat ik zo trots ben op het harde werk dat ze dit jaar hebben verzet en het feit dat ze niet alleen de pandemie hebben overleefd, maar ze ook de kans hebben gehad om in alle opzichten te groeien, en ik heb ze dit schooljaar ook zien groeien als personen, ze verdienen het om bij mij bij het altaar te staan!”

En te oordelen naar deze prachtige en hartverwarmende trouwfoto, lijkt het alsof de bruiloft heel goed is verlopen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt