Kleindochter vervult wens van 94-jarige grootmoeder om voor het eerst een trouwjurk te kunnen dragen - BekijkDezeVideo.nl
x
Kleindochter vervult wens van 94-jarige…
Zie jij ook een sneeuwluipaard op deze foto? 17 mensen die per ongeluk in slaap vielen op de meest absurde momenten en plaatsen

Kleindochter vervult wens van 94-jarige grootmoeder om voor het eerst een trouwjurk te kunnen dragen

14 Juli 2021 • Door Janine
1.781
Advertisement

Er zijn veel ervaringen die in de loop van het leven voor ons uitgesloten zijn. Soms is het niet onze schuld of door onze keuzes, - er zijn soms gewoon niet de voorwaarden die nodig zijn om die droom waar te maken! De 94-jarige Martha Mae Ophelia Moon Tucker had bijvoorbeeld nog nooit een trouwjurk gedragen, ondanks dat ze in 1952 trouwde. Toen mochten Afro-Amerikaanse vrouwen namelijk niet in bruidswinkels komen, daarom trouwde Martha zonder ooit een echte trouwjurk te dragen. Een ongenoegen dat blijkbaar haar hele leven bleef bestaan, totdat ze luid haar verlangen uitsprak in het bijzijn van haar kleindochter, die een mooie verrassing voor haar wilde organiseren.

Martha Tucker zat met haar kleindochter naar een film te kijken toen ze bij het zien van een trouwjurk fluisterde hoe graag ze er een zou willen dragen. Ze zei het zachtjes, maar hard genoeg zodat het hoorbaar was voor haar kleindochter, Angela Stroizer, die haar grootmoeder er snel op wees dat het een wens was die gemakkelijk gerealiseerd kon worden. Eerst dacht Martha dat ze een grapje maakte, daar was ze tenslotte veel te oud voor, nietwaar? Angela maakte echter geen grapje: ze wilde die lieve en eenvoudige wens van haar grootmoeder heel graag vervullen! Een paar dagen later belde Angela enkele familieleden en nam haar grootmoeder mee naar een bruidswinkel, "David's Bridal". Hier was iedereen getuige van een werkelijk emotioneel moment: Martha droeg voor het eerst een trouwjurk en ondanks haar hoge leeftijd liet ze zich in al haar schoonheid zien!

Pubblicato da Erica Tucker su Sabato 3 luglio 2021

Martha trouwde destijds in een blauwe jurk die het gezin waarvoor ze werkte haar had uitgeleend. Op de dag van het passen van de trouwjurk had haar kleindochter ook een lokale visagist ingehuurd om haar favoriete oma een echte restyling te geven. Stel je voor hoe die lieve oma zich zal hebben gevoeld in die jurk! Martha wilde uiteindelijk haar jurk bijna niet meer uit doen, ook al wist ze dat dat wel moest. De ontroerende scène werd die dag vastgelegd door een andere kleindochter van de vrouw, Erica Tucker, die een aantal mooie video's en lieve foto's van haar grootmoeder op haar Facebook-profiel plaatste.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt