De reactie van een man op het huwelijksaanzoek van zijn vriendin (+VIDEO)

Janine image
door Janine

28 Februari 2023

De reactie van een man op het huwelijksaanzoek van zijn vriendin (+VIDEO)
Advertisement

Van iemand houden betekent dat je hem aan je zijde wilt hebben, elk aspect van het leven met hem wilt delen, samen een gezin wilt stichten en natuurlijk heel graag met hem wilt trouwen. Er zijn stellen die elk detail van deze grote dag samen plannen en misschien niet eens de moeite nemen om het beroemde "aanzoek" te doen. Anderen wachten daarentegen niet op een betere gelegenheid om met een mooi gebaar alle gevoelde liefde te tonen.

We zijn meestal gewend dat de man in een zeer romantische setting zijn wederhelft ten huwelijk vraagt, maar de laatste tijd zijn er veel veranderingen in de samenleving geweest, dus het is niet zo zeldzaam om het tegenovergestelde te zien. Wat in dit verhaal gebeurde.

via Camilo Morales Droguett/Youtube

Advertisement
 Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

In een video die op internet is geplaatst, konden veel gebruikers, zij het op afstand, deelnemen aan het moment waarop een jonge vrouw haar geliefde verraste met een totaal onverwachte vraag. Het meisje ging naar de werkplek van de man en vroeg hem, vergezeld van een medeplichtige in een teddybeer-kostuum, haar echtgenoot te worden. Een aanzoek dat haar vriend aangenaam sprakeloos maakte en ontroerde.

Op haar knieën gaf onze hoofdrolspeelster haar geliefde een ring: allemaal volgens het algemene idee van een aanzoek, maar met het verschil van omgekeerde rollen. Meestal zou het, volgens de algemene verbeelding, aan de man zijn om deze zet te doen, maar in dit geval was dat niet zo. Er wordt gezegd dat sommige ongeschreven regels altijd gerespecteerd moeten worden, maar soms is het ook leuk om ze tegen te spreken, vooral in positieve gevallen als deze.

Advertisement
 Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

Camilo Morales Droguett/Youtube screenshot

De keuze van de jonge vrouw ontroerde niet alleen de betrokkene, maar ook voorbijgangers, andere arbeiders en collega's van de toekomstige echtgenoot. Wie zou immers niet de langverwachte vraag willen ontvangen en misschien wel in een totaal onverwachte context en plotseling. Misschien wel iedereen of bijna, maar we zijn er zeker van dat deze man de keuze die hij maakte enorm waardeerde en dat hij die de rest van zijn leven niet zal vergeten.

Herinner jij je het moment waarop je partner besloot je ten huwelijk te vragen, hoe het ging en welke sensaties je voelde?

Advertisement