Stel viert 50 jaar huwelijk door dezelfde foto's van die dag opnieuw te maken

Janine

19 Januari 2023

Stel viert 50 jaar huwelijk door dezelfde foto's van die dag opnieuw te maken
Advertisement

Wanneer twee geliefden besluiten te trouwen en hun liefde bezegelen met een eeuwige belofte, stellen ze zich natuurlijk voor dat hun relatie voor altijd kan duren, maar hoe kun je je aan dit goede voornemen houden? Een exact aantal geven is onmogelijk: er zijn mensen die elke tegenslag overwinnen en zij aan zij blijven lopen, terwijl er mensen zijn die op hun pad voelen dat de ander niet de juiste is en de wegen scheiden.

De twee geweldige mensen over wie we je willen vertellen, behoren tot de eerste groep en zijn degenen die, ondanks de moeilijkheden van het leven, hand in hand zijn gegaan tot ze 50 jaar getrouwd waren, wat ze op een speciale manier wilden vieren.

via People

Advertisement

Kelly en Carolyn Gay ontmoetten elkaar vele jaren geleden, werden verliefd en besloten op 12 maart 1971 te trouwen. Vanaf dat moment is het leven niet altijd gemakkelijk geweest en zijn er veel moeilijkheden geweest. Gezondheidsproblemen en momenten van ontmoediging hebben hun verbintenis op de proef gesteld, maar ze zijn sterker geweest en hebben elke gebeurtenis doorstaan.

Niet alleen negatieve dingen hebben de dagen samen gekenmerkt, maar ook hele mooie, waaronder 3 kinderen en 4 kleinkinderen die ongetwijfeld gelukkig zijn geweest met het bereikte doel van dit sympathieke echtpaar. Omdat ze nog steeds samen zijn, konden ze hun 50e trouwdag vieren, de beroemde gouden bruiloft die zoveel eer aan een paar geeft. Wat hadden ze georganiseerd voor de grote dag?

Vijf decennia later hebben Kelly en Carolyn besloten om hun trouwfotoalbum na te maken. Om deze reden en op exact dezelfde dag huurden ze een professional in om hun wens in praktijk te brengen. Two Hoyles Photography was verantwoordelijk voor de foto's. Dankzij de professionaliteit van Sam Hoyle was het mogelijk om terug te keren naar de oorspronkelijke locaties en opnamen te maken die identiek waren aan die van 50 jaar eerder.

En zo genoten een prachtige Carolyn in de originele trouwjurk, die haar nog steeds heel goed past, en een zeer elegante Kelly, van een magisch moment. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe emotionerend het voor hen was om die gevoelens, dat geluk en de magie van die dag opnieuw te beleven. Na zoveel jaren nog steeds eeuwige liefde beloven is geen uitgemaakte zaak, maar ze zijn erin geslaagd en dit geeft hoop voor ieder van ons.

"We hebben veel meegemaakt - zeiden ze - maar we hebben niets bijzonders gedaan in vergelijking met de anderen. Er zijn moeilijkheden geweest die we hebben overwonnen en momenten van vreugde die we ten volle hebben beleefd". En zo zou het moeten zijn voor al diegenen die zielsveel van elkaar houden en die tenslotte alleen maar samen willen zijn.

Advertisement

Bovendien, volgens wat de fotograaf op hun Facebook-pagina meldde, hadden de twee de rekeningen van het evenement bewaard en wisten ze precies dat $46 was geïnvesteerd voor de jurk van de bruid, ongeveer $63 voor de lunch met 193 gasten, terwijl voor de originele foto's $100 was betaald. De lieve bruid had er 3 jaar over gedaan om haar haren te laten groeien, zodat ze hetzelfde kapsel kon hebben als die dag.

Zou jij ook zo veel mooie emoties willen kunnen herbeleven 50 jaar na de dag van het jawoord?

Advertisement