10 jaar eerder verloren, wordt de hond eindelijk herenigd met zijn familie, op 2500 km afstand - BekijkDezeVideo.nl
x
10 jaar eerder verloren, wordt de hond…
Zwangere vrouw slaat de mis over om haar kinderen te laten zwemmen en redt een kind van de verdrinkingsdood Ze bevalt van een baby zonder te beseffen dat ze al maanden in verwachting is:

10 jaar eerder verloren, wordt de hond eindelijk herenigd met zijn familie, op 2500 km afstand

20 Juli 2021 • Door Janine
2.614
Advertisement

Als je voorbeelden nodig hebt van doorzettingsvermogen, vasthoudendheid, veel moed en een zeer goede dosis onvoorwaardelijke genegenheid, kijk dan goed naar je hond: hij is het voorbeeld van een leven dat je moet volgen om een ​​leven te leiden vol liefde, empathie en pure gevoelens. Onze viervoeters zijn zo belangrijk in ons dagelijks leven dat wanneer ze verdwijnen, we ons alleen maar heel verdrietig kunnen voelen en met een grote leegte om te vullen...

Een plotselinge leegte die de familie Howard moest opvullen in 2011, toen hun geliefde Razzle plotseling verdween en ze nooit meer terugvonden... tot 2021, precies tien jaar later. Toen een heel oude, vermoeide en zichtbaar zieke zwartharige hond opdook in een dierenasiel in Noord-Californië, konden de vrijwilligers niet anders dan zijn microchip controleren om te zien of hij was weggelopen, of hij een zwerfhond was of dat er een mensenfamilie op hem wachtte: die hond was Razzle en behoorde tot de familie Howard, die duizenden kilometers verderop in de staat Arkansas woonde.

Hoewel de dierenartsen en vrijwilligers ervan overtuigd waren dat Razzle, die toen 16 was geworden, niet in staat zou zijn om een ​​reis van meer dan 2.500 km te maken, waren ze er toch zeker van dat het de juiste keuze zou zijn om een ​​ontmoeting te organiseren tussen de hond die niet lang meer te leven had, en zijn menselijke familie die hij 10 jaar niet had gezien.

En dat deden ze; de vrijwilligster Debbie Newton haalde de hond op uit het asiel en gaf hem alle nodige zorg en perfecte verzorging om ervoor te zorgen dat de arme Razzle een beetje kon herstellen en een reis van 2500 kilometer kon afleggen om zijn favoriete mensen opnieuw te omarmen; maar Razzle zou natuurlijk niet alleen hebben gereisd en zou de oversteek per vliegtuig hebben gemaakt met Jeremy Wade, een piloot uit Californië die in Arkansas was opgegroeid en het gebied kende waar de Howards woonden. Hij wist dat hij erheen zou moeten gaan in zijn jet, het enige wat hij hoefde te doen was Razzle met zich meenemen in een comfortabele kooi.

De reis met het vliegtuig duurde 11 uur, met een tussenstop in Santa Fe, maar uiteindelijk slaagde de stervende hond erin zijn menselijke familie te knuffelen, die op hem wachtte op het vliegveld; de video van het ontroerende weerzien werd door Jeremy Wade zelf op Facebook geplaatst:

Advertisement

A couple of days ago, I had the privilege of helping Razzle the dog get back home after being lost from his family for 10 years. See previous post for details; here is the 2 minute video I made of the journey itself and the time I got to spend with him.

Pubblicato da Jeremy Wade su Venerdì 9 luglio 2021

Het lot was de familie Howard en hun hond Razzle niet gunstig gezind, maar het toeval wilde dat ze elkaar na 10 jaar afwezigheid nog een laatste keer konden zien voor een laatste knuffel die een bitterzoete smaak van afscheid had: ondanks de afstand van zo'n 2500 kilometer tussen de menselijke familie en de verloren hond, zouden we kunnen zeggen dat eind goed al goed is.

En wat een mooi einde, voegen we eraan toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt