Ze wordt verlaten voor een andere vrouw, maar besluit wraak te nemen: ze rijdt 49 keer door rood in de auto van haar ex - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wordt verlaten voor een andere vrouw,…
Moeder neemt haar eenjarige zoon mee naar het sollicitatiegesprek en kleedt hem aan met een elegant jasje en vlinderdas Dit 5-jarige meisje heeft een ambulance gebeld om haar vader te redden, terwijl ze op een benijdenswaardige manier kalm blijft

Ze wordt verlaten voor een andere vrouw, maar besluit wraak te nemen: ze rijdt 49 keer door rood in de auto van haar ex

16 Juli 2021 • Door Janine
4.659
Advertisement

Het is mooi om te geloven in eeuwige liefde en in "voor altijd" - veel paren slagen er echt in om deze droom van het huwelijksleven waar te maken - maar je moet ook de realiteit onder ogen zien en je niet verschuilen achter sprookjes, wanneer je de eerste alarmbellen hoort rinkelen. Er zijn relaties die helaas niet werken. Het einde van een relatie kan een bevrijding zijn, maar ook een veroordeling: er zijn mensen die het niet kunnen accepteren en maanden doorbrengen met huilen en in een depressie terecht komen. Dan is er nog een andere categorie mensen: zij die wraak nemen op hun ex. Het verhaal dat we je gaan vertellen heeft als hoofdpersoon een vrouw met de Chinese nationaliteit die, nadat ze door haar ex-vriend is gedumpt voor een andere vrouw, een heel bijzonder wraakplan had bedacht.

via: fr24news

Geen enkele vrouw zou graag voor een ander worden verlaten, maar wat Lou deed - dit is de naam die de vrouw kreeg om haar ware identiteit te behouden - gaat veel verder dan natuurlijke wrok. De vrouw slaagde er namelijk in om met de hulp van een kennis de auto van haar ex, Qian, te pakken en eenmaal aan boord voerde ze haar “boze” plan uit: zoveel mogelijk verkeersovertredingen begaan, zodat de boetes die aan haar ex-vriend zouden worden gegeven, omhoog zouden schieten. Gedurende twee dagen reden Lou en haar medeplichtige 49 keer door rood, tevreden met de gedachte alleen al dat Qian een enorm bedrag zou moeten betalen om alle boetes te kunnen betalen.

Tussen rode lichten en te hard rijden werd de lokale politie wantrouwend en ging meteen op zoek naar de twee piraten van de weg. Het maakt niet uit of hun acties werden ingegeven door een wraakplan, dat maakte de agenten niets uit: de twee hadden veel te veel overtredingen begaan om niet te worden gearresteerd!

We kunnen de teleurstelling van de breuk begrijpen, maar op deze manier reageren lijkt niet de meest wenselijke keuze: wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt