Vrouw bekent dat ze haar handen niet wast als ze naar het toilet gaat: "Ik ben niet de enige"

Janine image
door Janine

15 April 2023

Vrouw bekent dat ze haar handen niet wast als ze naar het toilet gaat: "Ik ben niet de enige"
Advertisement

Sociale media zijn een plaats van vermaak waar je je ervaringen kunt delen en, waarom niet, online advies kunt inwinnen om bepaalde gewoonten van je dagelijks leven beter te begrijpen.Alles wordt dan ook op internet gevraagd en om deze reden heeft een jonge influencer genaamd Sophia harde kritiek gekregen van gebruikers omdat ze haar volgers had toevertrouwd haar handen niet te wassen nadat ze naar het toilet gaat.

Haar post op sociale media waarin ze zichzelf laat zien in het toilet en haar mening over persoonlijke hygiëne uitlegt, is meer dan 660.000 keer bekeken, wat leidde tot een echt debat.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Sophia gaf toe dat het misschien vreemd lijkt om dit in het openbaar te zeggen, maar ze wilde weten of andere mensen ook vermijden om hun handen te wassen na gebruik van het toilet, vooral als ze thuis zijn. "Ik geef het toe, omdat het me heel vreemd lijkt dat ik het doe en ik weet niet of andere mensen dezelfde gewoonte hebben als ik, maar ik was mijn handen niet nadat ik heb geplast, vooral niet als ik thuis ben. Ik weet hoe ik niet vies moet worden", begon ze in de clip.

"Als er gasten zijn, laat ik het water lopen en doe ik alsof ik mijn handen was, zo verspil ik wat tijd en zullen ze denken dat ik mijn handen heb gewassen, maar dat is niet zo. Dus in werkelijkheid verspil ik water en tijd alleen voor een leugen die er echt niet toe doet”, legde ze uit. "Hoe dan ook, doet iemand anders dit ook?”, vroeg ze aan haar ruim 41.000 volgers. Haar vraag heeft geleid tot tal van controverses door de publieke opinie in tweeën te delen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Sommige gebruikers bekenden haar zelfde gewoonte: "Er zijn veel mensen zoals jij die het niet doen, maar het niet zeggen", schreef een man. Anderen bekritiseerden haar: "Als ik erachter kom dat iemand die ik ken zijn handen niet wast, ga ik nooit meer met hem uit", merkte een meisje op. Weer anderen vroegen zich echter af wat de reden was voor de pantomime: "Waarom doen alsof je je handen wast terwijl je het ook echt kunt doen?”, vroeg een gebruiker.

Wat vind jij: was je net als zij je handen niet elke keer dat je het toilet thuis gebruikt, of fris je je om hygiënische redenen altijd liever op?

Advertisement