Ze ontmoet een man tijdens de eerste date: hij vertrekt na 45 seconden

Janine image
door Janine

04 Maart 2023

Ze ontmoet een man tijdens de eerste date: hij vertrekt na 45 seconden
Advertisement

De meeste mensen die op zoek zijn naar liefde plannen een eerste date om iemand te leren kennen die ze misschien interessant vinden. Meestal ga je uit voor een romantisch diner, maar je kunt ook kiezen voor een ontbijt of een aperitief om alles minder urgent en "sneller" te maken in geval van onverenigbaarheid. Ja, want eerste dates hebben natuurlijk niet altijd een positief resultaat: ik ben een grote onbekende en daarom is het het beste om de beste manier te vinden om in stijl te vertrekken. Dat is tenminste wat de meeste mensen doen, maar één meisje werd beroemd op internet omdat ze binnen enkele seconden werd 'gedumpt'.

via Mirror

Advertisement

Rachel Wilson, een 28-jarige vrouw uit Florida, Verenigde Staten, zei dat ze had afgesproken met een man die ze via een dating-app had leren kennen. Slechts 45 seconden nadat hij haar in een sportbar had ontmoet, ging de man naar buiten "om de auto te verplaatsen" en kwam nooit meer terug. Een paar minuten later ontving Rachel een sms van de man met de tekst: "Sorry, ik had er geen zin in", compleet met een droevige smiley om het bericht te begeleiden.

"Ik stond ongeveer vijf minuten voor het restaurant te wachten voordat ik de sms kreeg. Ik heb niet geantwoord, verwijderde onmiddellijk zijn nummer en heb sindsdien niets meer van hem gehoord", zei Rachel. De 28-jarige stond echter perplex door de plotselinge ontsnapping van de man, aangezien de twee tot een paar dagen voor de ontmoeting gezellig hadden gechat op de dating-app.

Advertisement

Ondanks de onaangename ervaring heeft Rachel verklaard dat ze niet zal worden beïnvloed door het onbeschofte gedrag van de man en niet zal opgeven om naar de liefde te zoeken: "Ik denk dat als ik geen zelfverzekerd persoon was geweest, deze episode me echt kapot zou hebben gemaakt, maar gelukkig heb ik veel zelfvertrouwen en ben ik me bewust van wie ik ben, dus het heeft geen invloed op hoe ik mijn toekomstige ontmoetingen benader”, merkte Rachel op.

Veel volgers hebben commentaar geleverd op haar ervaring en haar gecomplimenteerd omdat ze het filosofisch opvatte. Sommigen grapten zelfs: "Ik bedoel, technisch gezien heeft hij zijn auto verplaatst. Ver weg van jou, weg van het restaurant en dichter bij zijn huis", ironiseerde een gebruiker.

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement