Maanden van tevoren had ze geboekt, maar het restaurant komt de afspraak niet na: ze neemt op creatieve wijze wraak

Janine image
door Janine

08 April 2023

Maanden van tevoren had ze geboekt, maar het restaurant komt de afspraak niet na: ze neemt op creatieve wijze wraak
Advertisement

De belangrijkste reden voor het reserveren van een tafel in een restaurant is het garanderen van een zitplaats bij aankomst, zodat je niet hoeft te wachten als het restaurant vol is. Desondanks wordt een reservering niet altijd gerespecteerd, zoals blijkt uit de ervaring van een jonge vrouw die maanden eerder een tafel had gereserveerd voor 10 personen om de verjaardagen van haar schoonouders te vieren.

Bij hun aankomst ontdekten ze dat de tafel buiten het restaurant stond en aangezien het regende, zei het personeel dat ze geen zitplaatsen meer hadden. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"De eigenaar van het restaurant liet ons weten dat, aangezien het regende en onze tafel buiten stond, we niet konden plaatsnemen. Ik heb hem rustig uitgelegd dat ik al maanden een reservering had, ik er al twee uur was en mij niet was verteld dat mijn reservering voor een tafel buiten was. Ik legde uit dat het voor een 60e en 64e verjaardagsfeestje was. Ik vroeg of ze ons konden verdelen over de tafels maar ze zeiden dat ze niets konden doen en dat het niet hun schuld was omdat ze geen controle hadden over de weersomstandigheden", zei ze.

Bij het horen van die woorden reageerde de jonge vrouw scherp en zei: "Nou, je had kunnen voorkomen dat je een tafel reserveerde voor een groot feest dat je niet kon garanderen", maar zelfs toen haalde de eigenaar alleen zijn schouders op. Omdat het zaterdag 18.00 uur was, kon de familie geen andere plek vinden om te eten, dus deed de jonge vrouw boodschappen in de supermarkt en kookte het avondeten bij haar thuis.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De volgende dag schreef ze een e-mail naar de manager om te vragen of ze iets konden doen omdat hun ervaring zo slecht was geweest. Toen ze een week lang geen reactie kreeg, voerde de jonge vrouw haar wraak uit: ze maakte verschillende accounts aan en liet tien negatieve beoordelingen achter met slechts één ster voor dat restaurant, dat vrij nieuw was.

"In de recensies raadde ik af om voor een groot feest naar dat restaurant te gaan: ze hadden een tafel gereserveerd die ze niet konden garanderen en hadden niets gedaan om de situatie te verhelpen. Dankzij mijn beoordelingen verloor het restaurant twee sterren in de waardering. Ik liet een recensie achter voor elke persoon die geen stoel kreeg", legde ze uit.

Enkele dagen na het plaatsen van de opmerkingen nam het restaurant contact op met de vrouw die haar en alle ontevreden mensen een gratis maaltijd aanbood, zolang ze alle negatieve beoordelingen maar verwijderde, maar ze weigerde. Vind je dat ze er goed aan deed of overdreef ze?

Advertisement