Vrouw houdt het verkeer tegen en redt drie honden die de weg overstaken: niemand was gestopt om hen te helpen

Janine image
door Janine

19 Juli 2021

Vrouw houdt het verkeer tegen en redt drie honden die de weg overstaken: niemand was gestopt om hen te helpen
Advertisement

Niet alle superhelden dragen een kleurrijk kostuum en een lange cape; niet alle helden waar we altijd over hebben gefantaseerd, hebben superkrachten die in staat zijn om het kwaad te verslaan en het goede te laten triomferen; soms is de sterkste superkracht van allemaal die van empathie, vrijgevigheid, solidariteit, moed en liefde. Wanneer we degenen helpen die minder geluk hebben dan wij of hulp nodig hebben, maken we een gebaar dat meer zegt dan duizend woorden en waar we nooit spijt van zullen hebben.

via India Today

Advertisement
Brian Mogg/TikTok

Brian Mogg/TikTok

De held van dit verhaal heeft geen superkrachten of een cape, maar ze droeg wel hakken. Ja, want de vrouw die dit buitengewone gebaar maakte, deed veel meer dan ze kon: ze redde de levens van drie honden die gevaarlijk een bijzonder druk stuk weg overstaken; uit de beelden, vereeuwigd in een korte video van een TikTok-gebruiker genaamd Brian Mogg, zien we de superheldin uit de auto stappen en de geweldige actie uitvoeren.

Advertisement
Brian Mogg/TikTok

Brian Mogg/TikTok

De vrouw met hoge hakken stapt snel uit haar auto zodra ze merkt wat er op dat stuk weg gebeurt: drie verdwaalde honden proberen het op eigen risico over te steken en lopen het gevaar overreden te worden; geen enkele bestuurder van de voorbijrijdende auto's had op dat moment het gevaar opgemerkt dat de drie honden liepen, niemand wilde stoppen of ze te hulp schieten, behalve deze anonieme vrouw, die uit haar auto stapte om hen zo goed ze kon te beschermen.

Ze probeerde ze van de weg te krijgen door ze alle drie in de kofferbak van haar auto te laten stappen, wat haar vervolgens lukte met de hulp van andere mensen die stopten en haar hielpen…

Brian Mogg/TikTok

Brian Mogg/TikTok

Maar als deze genereuze en moedige vrouw niet de moed had gehad om het verkeer te stoppen en deze lieve honden te redden, wie weet wat er met hen zou zijn gebeurd door de onverschilligheid van de voorbijrijdende automobilisten die niet stopten om te zien of ze alle drie in orde waren.

Maar gelukkig verrichtte deze engel op hakken het wonder en redde het leven van deze weerloze wezens: bedankt voor alles wat je deed, naamloze superheld!

Advertisement