Vrouw met overgewicht besluit bijna 50 kg af te vallen na een uitnodiging voor een schoolreünie - BekijkDezeVideo.nl
x
Vrouw met overgewicht besluit bijna…
Labrador breekt in op de foto van zijn menselijke ouders en veroorzaakt het gelach van de hele kroeg Ze maken een rolstoel met wandelwagen voor deze gehandicapte vader: nu kan hij zonder problemen op pad met zijn zoon

Vrouw met overgewicht besluit bijna 50 kg af te vallen na een uitnodiging voor een schoolreünie

22 Juli 2021 • Door Janine
31.811
Advertisement

Afvallen is nooit gemakkelijk, er zijn mensen die bijzonder robuust worden geboren en mensen die het worden om redenen die terug te voeren zijn op de psychologische toestand van de persoon zelf; in deze gevallen wordt het dwangmatig eten van voedsel een afweermechanisme vanwaar het heel moeilijk is om uit te komen. Liz Ash weet er alles van, die in de loop van de tijd bijna 120 kilo woog; gelukkig deed een onverwachte uitnodiging haar drastisch van koers veranderen...

via: NewsBreak

Liz Ash, een zeer succesvolle advocate, heeft altijd gezegd dat ze sinds haar kindertijd een bijzonder robuuste bouw had; ondanks dat ze in de loop der jaren veel heeft gevoetbald en veel zwemlessen heeft gevolgd, bleef haar lichaamsgewicht hetzelfde; toen ze de leeftijd van 30 bereikte, woog ze bijna 120 kg, en ze wist dat er vroeg of laat iets moest veranderen.

Liz zei dat voedsel ook bijdroeg aan de ongecontroleerde gewichtstoename: ze leidde een zeer intens en soms stressvol professioneel leven en ze wist dat wanneer ze naar huis terugkeerde, het eten op haar zou wachten, als een element van psychologisch comfort.

Toen kwam er in het najaar van 2015 een onverwachte uitnodiging; oude klasgenoten van de hogere school hadden een reünie georganiseerd; Liz werd meteen angstig: ze herinnerde zich dat ze op het lyceum al behoorlijk zwaar was, maar wat zouden haar ex-klasgenoten denken als ze haar na al die jaren zo zagen?

Het was toen dat Liz Ash begreep dat dit het beslissende moment was waarop ze haar leven en dieet drastisch zou moeten veranderen: "Uiteindelijk besloot ik dat mijn onzekerheid voor die reünie minder over hen ging en meer over mij, en het was niet in mijn aard om me uit schaamte te verstoppen. Wat ik deed om af te vallen was in feite rondkijken in de gangpaden van de supermarkt, en mijn kar was meestal voor driekwart gevuld met groenten en magere eiwitten zoals kalkoengehakt, kipfilet en verse vis. Ik probeer bewerkte voedingsmiddelen tot een minimum te beperken, hoewel ik af en toe een diepvriespizza met bloemkoolbodem niet kan weerstaan!”

Advertisement

De sleutelwoorden van het nieuwe dieet van Liz Ash zijn "kiezen, niet uitsluiten"; voor deze vrouw is het geen kwestie van bepaalde soorten voedsel volledig uit te sluiten, maar om eindelijk te weten hoe te kiezen welke gezonder zijn en welke niet, de ingrediënten die ze in de keuken gebruikt en de calorieën te kalibreren. Dankzij haar nieuwe dieet is Liz erin geslaagd om bijna 50 kg af te vallen, en nu voelt ze zich veel beter over zichzelf, zelfs vanuit psychologisch oogpunt: “Vroeger, als ik een kamer binnenliep vol met mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet, voelde ik me beoordeeld. In zulke gevallen had ik altijd een constante dialoog van negativiteit in mijn hoofd over de dingen waarvan ik dacht dat mensen over me dachten, en dat is het grootste deel van mijn leven tot nu toe zo geweest. Als ik nu een kamer binnenloop, hoor ik die stem niet meer."

Het advies dat Liz Ash geeft aan iedereen die zowel extern als intern een pad van transformatie wil inslaan? "Wat je gezondheidsdoelen ook zijn, geef prioriteit aan wat je lichaam en geest nodig hebben om ze te bereiken. Wees aardig voor jezelf en oefen vooral geduld uit. En bovenal, neem een ​​pauze en geniet van de reis!”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt