Plotseling een gezin: homostel adopteert twee kinderen die een week na elkaar geboren zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Plotseling een gezin: homostel adopteert…
Op een hond wordt euthanasie gepleegd in een kennel, maar hij wordt na een paar minuten weer wakker: een familie adopteert hem Een jong bruidspaar doneert al het overgebleven voedsel van hun receptie aan de meest behoeftigen

Plotseling een gezin: homostel adopteert twee kinderen die een week na elkaar geboren zijn

15 Augustus 2021 • Door Janine
3.806
Advertisement

Hoeveel stellen hebben het gevoel dat hun huis leeg is als het zonder kinderen is? En hoe moeilijk en frustrerend kan de zoektocht naar een adoptie of draagmoederschap zijn? Het kan echter gebeuren dat er een wonder gebeurt. Plotseling vult de wereld van het stel zich met de komst van een nieuwe baby of... meerdere baby’s! Dit is het geval van twee jonge Afro-Amerikaanse homoseksuelen, Terrell en Jauris Joseph, wiens verhaal het vertellen waard is!

foto: Instagram

Terrell en Jauris Joseph zijn een homoseksueel stel uit Atlanta in de Verenigde Staten die beroemd zijn geworden op verschillende sociale netwerken, Instagram en TikTok, vooral dankzij hun twee prachtige driejarige kinderen van twee verschillende vrouwen.

De harmonie van hun relatie is een prachtig familiesprookje geworden dat online aan duizenden volgers wordt verteld: "Onze relatie is een eenvoudig voorbeeld van geluk." zei Terrel: "Een geluk dat een gezin als het onze kan hebben, dat door velen nog steeds als onconventioneel wordt beschouwd. Toch groeien onze kinderen gelukkig op en bovenal vinden we het geweldig om deze prachtige ervaring samen te beleven."

"We denken dat het volgen van de stadia van de groei van kinderen op sociale netwerken", vervolgde Jauris, "een inspiratie kan zijn voor veel andere stellen zoals wij die zich nog steeds aan de rand van de samenleving voelen."

 

Na verschillende pogingen...

foto: Instagram

Het ontstaan van dit gezin had echter geen gemakkelijke start. Toen ze een kind wilden, waren deze twee jongens pas 22 jaar en werkten ze allebei als werknemers in een multinationaal bedrijf. Ze hadden al een huis gekocht, maar omdat ze zo jong waren, werden ze niet serieus genomen door de Amerikaanse adoptiebureaus. Daarom kozen ze voor een draagmoederschap tegen de prijs van 150.000 dollar.

Toen al het papierwerk was gedaan en een beschikbare moeder was gevonden, leek het moederschap op de best mogelijke manier te beginnen. Maar na 20 weken kreeg de vrouw een miskraam en verloor de baby.

Advertisement

Eindelijk zouden ze compleet zijn!

foto: Instagram

Deze pijnlijke gebeurtenis overtuigde de twee mannen om een ​​andere draagmoeder te zoeken in een poging om een kind te krijgen. Tegelijkertijd gaven ze de eerste vrouw de kans om opnieuw te proberen om nog een kind te krijgen, ondanks het mislukken van de eerste poging. Tot ieders verbazing werden beide vrouwen snel zwanger en konden ze beide zwangerschappen voldragen.

Terrell en Jauris waren op dat moment blij, opgewonden maar ook erg bezorgd. Een kind opvoeden is één ding. Een tweede is het hebben van twee baby's om voor te zorgen, die een paar dagen na elkaar zijn geboren!

foto: Instagram

Naast deze "theoretische" zorgen over de toekomst die hen te wachten stond, kwamen daar alle zorgen over de bevallingen bij. De kleine Ashton werd namelijk te vroeg geboren en moest veertien dagen in de couveuse blijven voordat hij zelfstandig aan zijn leven kon beginnen. De kleine Aria zorgde er ook voor dat haar ouders zich zorgen maakten over haar vroeggeboorte door een maand te vroeg op de wereld te komen. Maar hoe kun je, eenmaal in hun wieg, niet verliefd op deze twee kleintjes worden, na zoveel lijden?

Vanaf dat moment zijn de twee kinderen het geluk van Terrell en Jauris geworden, die hebben besloten hun baan als werknemer op te zeggen, om bij het gezin te zijn. De twee mannen legden zich toe op het fulltime produceren van inhoud voor internet, een oplossing waardoor ze het grootste deel van hun tijd samen konden zijn.

foto: Instagram

Nu zijn de kinderen drie jaar oud en de familie Joseph laat de internetgebruikers die hen in hun dagelijks leven volgen, zich verheugen over hun onweerstaanbare sympathie.

Een verhaal met een gelukkig einde, een sprookje dat is uitgekomen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt