Klant raakt geïrriteerd door zwerver bij donutzaak, maar hij krijgt van de eigenaar een antwoord waar je u tegen zegt - BekijkDezeVideo.nl
x
Klant raakt geïrriteerd door zwerver…
Man wordt de risee van internet nadat hij zijn ex bloemen gaf als dank voor het zijn van de moeder van zijn kinderen Met deze praktische en eenvoudige truc is te voorkomen dat dieven pakketjes stelen bij de voordeur

Klant raakt geïrriteerd door zwerver bij donutzaak, maar hij krijgt van de eigenaar een antwoord waar je u tegen zegt

04 Augustus 2021 • Door Skip
1.288
Advertisement

Laten we gewoon eerlijk zijn: het is makkelijker om aardiger te zijn tegen de medemens dan gemeen te zijn en streken uit te halen. Als je in de gelegenheid bent en je hulp aan kan bieden die in de problemen zit, waarom zou je dat dan niet doen? Brad Keiller is eigenaar van een donutzaak in San Diego Californië (V.S.) en twijfelde niet om direct te reageren op een negatieve recensie over zijn toko. Hij nam het op voor de dakloze die daar in die straat al sinds mensenheugenis leefde. Een klant die zich duidelijk zo erg heeft geïrriteerd aan de zwerver voor de winkel  dat hij een negatieve opmerking online achterliet: "Nou kan ik $5 dollar uitgeven en me nog schuldig voelen ook!" 

via: Reddit

In zijn commentaar wees de klant op een negatieve manier erop hoe een dakloze van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor de donutzaak leefde. Door deze situatie voelde hij zich enorm ongemakkelijk. De eigenaar van de zaak gaf zijn klant antwoord waarin hij alles uitlegde. Hoe Ray de dakloze onderdeel is van de plaatselijke gemeenschap en ook voor zijn toko van grote waarde is.

Brad begon zijn reactie zo:"Bedankt voor het langskomen in de zaak. We hebben je steun in al die jaren heel erg gewaardeerd, ook in de oude winkel aan de 30th Street! Wat vervelend dat Ray je tijd bij ons tijdens je laatste bezoek verpest heeft. Je moet weten dat Ray het fijn zou vinden als je bij ons donuts zou blijven kopen elke dag, zonder je schuldig te voelen.

Brad ging verder in zijn antwoord in op het feit hoe belangrijk de aanwezigheid van Ray is voor de winkel, zowel voor hem als voor de klanten. Op de huidige nieuwe locatie zijn er namelijk veel meer daklozen en verwarde figuren die elke dag in de omgeving komen. Ray kan ze dan weren en de grootste overlastgevers uit de buurt houden. Verder wilde Brad nog wat meer vertellen over wie Ray is: "Hij is een voormalig programmeur, hij heeft wat fysieke en mentale problemen maar hij is heel slim en respectvol. Ik praat bijna elke dag met hem. Ik vind hem aardig. Hij maakt deel uit van onze gemeenschap. Aan de voorkant van het gebouw kan hij schuilen voor de regen en is er schaduw voor de zon. De betonplaten van het gebouw geven hem 's nachts een beetje warmte"

Advertisement

De eigenaar van de donutzaak rondde de interactie af en kreeg van verschillende gebruikers een positieve reactie:"Ik snap hoe je je toen hebt gevoeld het is ook niet makkelijk om naar te kijken. Ik ga waarschijnlijk wel wat klandizie mislopen, misschien jou ook omdat ik hem niet wil wegjagen, maar ik ga dat ook niet doen. Hij bedelt niet en als je even stopt en een praatje met hem gaat maken, dat je hem dan misschien wel aardig vindt."

Het antwoord werd ook zeer gewaardeerd door mensen die nog nooit die zaak waren binnengeweest, maar dat zullen zeker hele trouwe klanten gaan worden. 

Tags: EthischeVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt