Telefoontechnicus helpt een noodlijdende moeder door haar zieke baby op te tillen - BekijkDezeVideo.nl
x
Telefoontechnicus helpt een noodlijdende…
Winkelmanager koopt verjaardagstaart voor een klant die het niet kon betalen Hij komt vast te zitten in de lift met een 79-jarige vrouw: hij doet alsof hij een

Telefoontechnicus helpt een noodlijdende moeder door haar zieke baby op te tillen

13 Augustus 2021 • Door Janine
2.591
Advertisement

Soms is er nieuws dat wanneer we er over lezen, vooral bij ouders een glimlach op het gezicht weet te brengen. Kleine gebeurtenissen die de harten van mensen verwarmen en hoop geven op een betere toekomst. Gebaren die, eenmaal gepubliceerd op sociale media, kleine helden van het dagelijks leven creëren.

Dit is het geval van Robert, een technicus die gespecialiseerd is in het installeren van internet, die tussenbeide kwam in een moeilijke situatie door de moeder van een blind kind te helpen. Een totaal belangeloze, geïmproviseerde hulp, maar die het kind en de moeder in staat stelde hun rust te vinden.

Alle ouders weten wat het betekent om een van die dagen mee te maken waarin een kind urenlang onafgebroken huilt. Alle moeders weten wat het betekent om gedwongen te worden om alle dagelijkse taken van een huis uit te voeren terwijl een kind huilt. Maar het wordt nog moeilijker als je kind last heeft van gezondheidsproblemen. In het geval van de zoon van Jessica Nash Donnahoo, een Amerikaanse moeder, is het een zeldzame mentale ziekte die haar driejarige volledig blind maakte.

Een moeilijke situatie, nog moeilijker gemaakt door het feit dat Sailor - dit is de naam van de jongen - alle aandacht wilde en mama Jessica ervan weerhield om aan de behoeften van zijn tweejarige zusje te voldoen.

Een bewonderenswaardig gebaar...

Op dat moment arriveerde Robert bij Jessica thuis om het internet en de kabel-tv te updaten. "Hij had snel aan de slag kunnen gaan", schreef de moeder op Facebook. "Hij had alleen zijn werk kunnen doen en dan met de snelheid van het licht weg kunnen gaan: dat had ik begrepen gezien de verwarring en het lawaai dat in huis heerste."

Toch gedroeg Robert zich anders.

Advertisement

De technicus, gezien de situatie, vond het geen probleem. Robert ging naast Sailor zitten, begon met hem te praten en won zijn vertrouwen. Toen pakte hij hem op, knuffelde hem en wiegde hem tot hij ontspannen was. Het kind stopte met huilen en ik was in staat om alle klusjes die nog gedaan moesten worden af ​​te maken.

"Het was een moment van pure menselijkheid, van oneindige tederheid", vervolgt de moeder.

Sailor feeling the wind in the Tennessee mountains on the drive home. He was so happy!

Pubblicato da Jessica Nash Donnahoo su Domenica 24 marzo 2019

Het succes dat dit kleine grote verhaal op het web heeft gehad, heeft Robert vooral verbaasd. "Ik heb niets bijzonders gedaan", zei de technicus eenvoudig, "Omdat ik zelf vader ben, begreep ik de situatie en greep ik in zoals ik zou hebben gedaan voor een van mijn kinderen. Zoveel ophef had ik natuurlijk niet verwacht voor zoiets simpels!"

Maar in een wereld die steeds ongevoeliger wordt, verdient elk gebaar van de mensheid het recht om gevierd en zelfs geprijsd te worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt